fbpx

НОВИ ПРОИЗВОДИ ЗА ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ ВО СЕЗОНА НА ИНФЕКЦИИ

Ное 22, 2020

Инвестираме во модернизација и проширување на производните капацитети

Скопје, 13.04.2022 - Со цел да ја зајакнеме нашата позиција на пазарот, инвестираме во нови технологии и ги прошируваме производните капацитети. Денес свечено беше отворен новиот погон, кој се протега на површина од 600 м2, во чија изградба се вложени три милиони...

Јавен повик

На следниот линк можете да ги погледнете сите документи за годишното собрание. ЛИНК

Линијата Форвита – производи кои содржат витамини и минерали, ја збогативме со нова палета  производи, наменети за подобрување на имунитетот кои содржат цинк, витамин Д3 и витамин Б12

Токму овие микронутриенти, витамините Д3, Б12 и цинкот се елементи за кои веќе постојат научни докази дека имаат позитивен ефект во:

  • подобрување на имунолошкиот одговор
  • намалување на тежината на симптомите при инфекција
  • скратување на времетраењето на симптомите
  • превенција на појава на компликации

Форвита Цинк за деца (10mg)
Форвита Цинк за возрасни (15mg, 25mg)
Форвита Д3 за деца (400 IU)
Форвита Д3 за возрасни (4000 IU)
Форвита Авирекс за деца (Zn 15 mg, D3 400 IU, B12 2µg)
НАСКОРО Форвита Авирекс Форте за возрасни (Zn 25 mg, D3 4000 IU, B12 100µg)

ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ ВО СЕЗОНА НА ИНФЕКЦИИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

РЕПЛЕК АД
КАНОИЛ

Работни часови

Пон. - Пет. / 8.00 - 16.00