fbpx

Огласи за вработување – Реплек Фарм

Мар 10, 2022

Инвестираме во модернизација и проширување на производните капацитети

Скопје, 13.04.2022 - Со цел да ја зајакнеме нашата позиција на пазарот, инвестираме во нови технологии и ги прошируваме производните капацитети. Денес свечено беше отворен новиот погон, кој се протега на површина од 600 м2, во чија изградба се вложени три милиони...

Јавен повик

На следниот линк можете да ги погледнете сите документи за годишното собрание. ЛИНК

Реплек во работна посета на Стопанската комора

На средбата, беше разговарано за новите можности за ширење на бизнис соработката на Реплек во регионот на Западен Балкан. Истата би се реализирала преку активностите на Стопанската комора, која е единствената бизнис асоцијација од државата членка на ЗБ6 (6 партнерски...

На следниот линк можете да ги видите моментално отворените работни позиции
КОРИСНИ ЛИНКОВИ

РЕПЛЕК АД
КАНОИЛ

Работни часови

Пон. - Пет. / 8.00 - 16.00