Посетете нé и запознајте нé на нашиот штанд!

Replek

септември 22, 2022

Од 1-3 Ноември Реплек за прв пар ќе учествува на CPHI саемот во Франкфурт.
Повеќе од 7000 реномирани компании ќе заземат учество на овој настан.
Дојди, посети не, закажи го својот состанок!
Се гледаме.

 

Слични артикли

Панче Гелевски: Реплек гради успешна приказна пресретнувајќи ги потребите на современиот човек

Реплек на Конгрес за фармацевти

Приватно здравствено осигурување во Реплек