fbpx
Реплек Фарм

ПРИЈАВА ЗА НЕСАКАНИ РЕАКЦИИ НА ЛЕК

Вашето Здравје, Наша Обврска

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРИЈАВУВАЧОТ

ИНФОРМАЦИИ ЗА ЛИЦЕТО КАЈ КОЕ СЕ ПОЈАВИЛА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА ЛЕК

Пол

ИНФОРМАЦИИ ЗА НЕСАКАНАТА РЕАКЦИЈА

ИНФОРМАЦИИ ЗА ЛЕКОТ ЗА КОЈ ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ ДЕКА ПРЕДИЗВИКАЛ НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА

Дали реакцијата исчезна по прекинот на примената на лекот?

Дали лекот претходно предизвикал слична реакција?

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ Скопје не чува лични податоци за вас. Со кликање на копчето „Се согласувам“, се согласувате дека ние можеме да ги обработиме Вашите податоци.

5 + 15 =