Реплек и Проект Среќа во акција со Social Friday Activity

Replek

ноември 24, 2022

Како поединци можеме многу, како тим можеме сѐ!
За поубава и посигурна иднина!

На наше огромно задоволство, втор пат бевме дел од хуманитарна активност, под мотото „Social Friday is the New Black“.
Нашиот тим и тимот на Проект Среќа, заедно пакуваа пакети со донација, а дополнително испративме и наши производи за силен имунитет и одлично здравје.

Слични артикли

Реплек на Конгрес за фармацевти

Приватно здравствено осигурување во Реплек

Грижата за најмладите, е наша обврска!