Реплек Фарм – Единство и тимски дух

Replek

септември 22, 2022

Во одлична форма и кондиција, тимот на Реплек Фарм го освои четвртото место на традиционалната Бизнис Трка 2021, организирана од страна на Прв до Врв.

 

Бројните натпреварувачи на Реплек Фарм, поделени во 5 тима, годинава трчаа во чест на прерано починатиот колега Јорго и изјавија:

 

“Контунуирано работиме на наше подобрување и целиме високо. Се гледаме догодина со уште подобар резултат “

Слични артикли

Панче Гелевски: Реплек гради успешна приказна пресретнувајќи ги потребите на современиот човек

Реплек на Конгрес за фармацевти

Приватно здравствено осигурување во Реплек