fbpx
Процеси

Истражување и Развој

Развојот и создавањето на нов производ е сложен процес кој вклучува знаење, иновација и искуство. Теоријата и практиката кај нас се испреплетени при имплементирање и реализирање на нови идеи и решенија. Одделот за истражување и развој континуирано работи на развој на нови медицински производи, лекови без рецепт, додатоци во исхраната и козметика.

Новата модерна лабораторија за истражување и развој, нашите високо образовани експерти, соработката со водечки домашни и меѓународни институции во областа на фармацевтската технологија, изборот на суровини од водечки производители на фармацевтски активни супстанции, помошни средства и средства за пакување овозможуваат производство на медицински производи со врвен квалитет

Реплек Фарм

Сертификати