fbpx
процеси

Контрола на Квалитет

Нашите лаборатории се опремени со најсовремени, софистицирани инструменти, со цел да се задоволат потребите на современите трендови во фармацијата.

Инвестиравме и во опремување на модерна лабораторија за микробиолошка контрола на квалитетот, која е организирана според најновите ЕУ GMP стандарди, која ни овозможува интеграција со глобалните трендови во производство на лекови.

Реплек Фарм

Сертификати