fbpx
Производи

Лекови

Внимателно прочитајте го упатството пред да го користите лекот!

За повеќе информации во врска со последиците, ризикот од употреба и несаканите реакции консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт.

Податоците на веб страната се наменети само за информативни цели. Тие не се наменети за промоција или рекламирање.

Лекови

Лекови на Рецепт според фармако – терапевтска група

Дерматолошки препарати
Генитоуринарен систем и полови хормони