fbpx

ПРОИЗВОДИ

Производи

Создаваме широк спектар на производи со висок квалитет со цел да ги задоволиме здравјето и потребите за убавина поврзани со современиот животен стил.

Лекови

Се грижиме за новите потреби на нашата заедница и нашите партнерите нудејќи широк спектар на високо-квалитетни лекови.

Додатоци за исхрана

Нашите додатоци за исхрана ќе обезбедат дневно препорачано внесување на витамини, минерали и други важни хранливи материи неопходни за оптимално здравје.

Козметика

Каноил

Доживувајќи глобална реафирмација поради многубројните здравствени придобивки, канабисот како растение е едно од најстарите билки користени во различни традиционални медицински третмани, пред илјадници години.

Антисептици & Дезинфициенси

Новиот начин на живот ја наметна потребата за креирање на ефикасни и сигурни дезинфициенси и антисептици, кои содржат висок процент на алкохол и имаат широк антимикробен спектар.

Производи

Пазари

Вработени

Години искуство

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

РЕПЛЕК АД
КАНОИЛ

Работни часови

Пон. - Пет. / 8.00 - 16.00