fbpx
Процеси

Производство

Наша главна дејност e производство и пакување на лекови за хумана употреба:

  • Цврсти дозажни форми (таблети, обложени таблети, филм обложени таблети, тврди желатински капсули)
  • Течни и полуцврсти дозажни форми (сирупи, раствори, суспензии, креми, масти, гелови, лосиони, спрејови, супозитории, вагитории)
  • Стерилни производи (парентерални препарати со мал волумен, капки за очи)

При производството не се користат, ниту се произведуваат токсични материјали.

Производството во Реплек Фарм ДООЕЛ Скопје се врши во согласност со јасно дефинираните постапки и начела на Добрата производна пракса.

Фабриката опфаќа простор од 3.522 м2 и е опремена со најсовремена технологија која континуирано ја развиваме, надградуваме и осовременуваме.

Реплек Фарм

Сертификати