fbpx
процеси

Регулаторни Активности

Поседуваме тим на професионалци со одлично познавање на националните и европските процедури и закони во однос на регистрација на нови производи, спроведување на клинички испитувања, биоеквивалентни студии и фармаковигиланца.

Реплек Фарм

Сертификати