CANNABO Cellugel plus xhel anti-celulit ®


Packaging:

150 ml xhel kundër celulitit л

Way of issuing:

Product code:


CANNABO Cellugel plus xhel anti-celulit 


Type:

150 ml xhel kundër celulitit л

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

CANNABO Cellugel plus përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit të marrë nga nxjerrja superkritike e CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO Cellugel plus nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. Lëkura është organi më i madh në të cilin ka struktura që kanë një ndikim modulues në qarkullimin lokal të gjakut dhe limfës, funksionin e gjëndrave të djersës, reagimin imun dhe përgjigjen inflamatore. Në shtresën sipërfaqësore të lëkurës (epidermë) ka receptorë të sistemit endokannabinoid me të cilët lidhet CBD, duke shfaqur një efekt anti-inflamator dhe/ose imunomodulues. Përveç kësaj, CBD shfaq veti të forta antioksidante dhe duke neutralizuar radikalet e lira mund të ndihmojë në reduktimin e dëmtimit të qelizave, veçanërisht indit lidhës dhe murit të enëve të gjakut, duke reduktuar kështu proceset inflamatore në lëkurë. Celuliti krijohet si rezultat i reduktimit të mikroqarkullimit në indin nënlëkuror, mbajtjes së lëngjeve me prishje të strukturës së indit lidhor dhe depozitimit të yndyrës, me ç’rast lëkura bëhet e ashpër dhe e pabarabartë. Shfaqja e celulitit, para së gjithash si një problem estetik, mund të shkaktohet nga arsye të ndryshme që çojnë në çrregullime të mikroqarkullimit: ndryshime në rregullimin hormonal, ushqimi i parregullt dhe i pahijshëm dhe pasiviteti fizik, pirja e duhanit, konsumimi i aklolit etj. CANNABO Cellugel plus është një formulim inovativ për reduktimin, heqjen dhe parandalimin e shfaqjes së celulitit, si dhe për detoksifikimin dhe rigjallërimin e strukturës së lëkurës me shenja të celulitit. Përdorimi i CANNABO Cellugel plus përmirëson mikroqarkullimin, përshkueshmërinë e kapilarëve të gjakut dhe strukturën e indit lidhës, i cili mund të arrijë një pamje të lëmuar të lëkurës. Ky formulim përmban CBD (Cannabidiol) dhe ekstrakte të dredhkës, gështenjës së kalit, farës së rrushit, gotu kola, kafeinës dhe vitaminës E në një raport të ekuilibruar. Ekstrakti i dredhkës (Hedera helix) përmban hederagenin, i cili përmirëson qarkullimin dhe mund të ndihmojë në uljen e ënjtjes. Gotu kola (Centella asiatica) ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe forcimin e kapilarëve. Gështenja e kalit (Aesculus hippocastanum) mund të ketë efekte pozitive në kullimin limfatik dhe të ndihmojë në reduktimin e ënjtjes, skuqjes dhe fryrjes. Ekstrakti i farës së rrushit (Vitis vinifera) përmban proantocianidinë oligomerike – një nga antioksidantët më të fortë natyralë që redukton mbajtjen e lëngjeve, përmirëson qarkullimin dhe veçanërisht punon për të ruajtur elasticitetin e lëkurës. Kafeina aktivizon enzimat që shpërbëjnë yndyrën në indet e prekura nga celuliti. Gjithashtu, kafeina ndihmon në parandalimin e formimit të depozitave të reja yndyrore, përmirëson qëndrueshmërinë e lëkurës dhe rikthen elasticitetin e saj. Vitamina E mbron lipidet epidermale, si dhe fibrat e kolagjenit dhe elastinës të lëkurës nga ndikimi i dëmshëm i mjedisit, lëmon dhe zbut lëkurën. CANNABO Cellugel plus formulim inovativ, me efektin anti-inflamator dhe antioksidant të CBD, i plotësuar nga veprimi i ekstrakteve të dredhkës, gotu kola, gështenjës së kalit dhe farave të rrushit, mbron dhe detoksifikon lëkurën, ruan lagështinë e saj, shtrëngon konturet dhe kontribuon në rivitalizimi i strukturës së lëkurës me shenja celuliti. 

Përdorimi

CANNABO Cellugel plus aplikohet dy herë në ditë në pjesët kritike të trupit ku shfaqet celuliti. Xheli aplikohet me lëvizje rrethore të vazhdueshme për një kohëzgjatje prej 30-60 sekonda. Kur përdorni xhelin, skuqja e lëkurës dhe ndjesi shpimi gjilpërash mund të shfaqen për shkak të veprimit të përbërësve, jo për shkak të mbindjeshmërisë. Kjo ndjenjë zhduket në një kohë të shkurtër. Gjatë përdorimit, kontakti me sytë duhet të shmanget. CANNABO Cellugel plus është dedikuar vetëm për përdorim të jashtëm. 

E rëndësishme përpara përdorimit

CANNABO Cellugel plus nuk duhet të përdoret në lëkurë të dëmtuar ose me plagë. CANNABO Cellugel plus nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjë përbërësi të xhelit anticelulit 

Përbërja

150 ml CANNABO Cellugel plus xhel anti-celulit përmban ekstrakt natyral të kanabisit që siguron 150 mg CBD (kanabidiol i nxjerrë nga bima e kërpit). 

CBD natyrale Nëpërmjet efektit të tij antioksidues, ndihmon në reduktimin e dëmtimit të qelizave, veçanërisht të indit lidhor, mureve të enëve të gjakut dhe redukton proceset inflamatore në lëkurë. 

Ekstrakti i dredhkës përmirëson qarkullimin dhe zvogëlon ënjtjen. 

Gotu cola përmirëson qarkullimin dhe forcon kapilarët. 

Gështenja e egër përmirëson drenazhin limfatik, nxit largimin e toksinave dhe zvogëlon ndjenjën e fryrjes. 

Ekstrakti i farës së rrushit zvogëlon mbajtjen e lëngjeve, përmirëson qarkullimin dhe elasticitetin e lëkurës. 

Kafeina aktivizon enzimat që shpërbëjnë yndyrën në indet e mbuluara nga celuliti dhe ndihmon në parandalimin e formimit të depozitave të reja yndyrore, përmirëson qëndrueshmërinë e lëkurës dhe rikthen elasticitetin e saj. 

Vitamina E mbron lipidet epidermale, fibrat e kolagjenit dhe elastinës, lëmon dhe zbut lëkurën. 

Paketimi

Kuti me një tub prej 150 ml xhel anticelulit 

CANNABO Cellugel plus përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit të marrë nga nxjerrja superkritike e CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO Cellugel plus nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. Lëkura është organi më i madh në të cilin ka struktura që kanë një ndikim modulues në qarkullimin lokal të gjakut dhe limfës, funksionin e gjëndrave të djersës, reagimin imun dhe përgjigjen inflamatore. Në shtresën sipërfaqësore të lëkurës (epidermë) ka receptorë të sistemit endokannabinoid me të cilët lidhet CBD, duke shfaqur një efekt anti-inflamator dhe/ose imunomodulues. Përveç kësaj, CBD shfaq veti të forta antioksidante dhe duke neutralizuar radikalet e lira mund të ndihmojë në reduktimin e dëmtimit të qelizave, veçanërisht indit lidhës dhe murit të enëve të gjakut, duke reduktuar kështu proceset inflamatore në lëkurë. Celuliti krijohet si rezultat i reduktimit të mikroqarkullimit në indin nënlëkuror, mbajtjes së lëngjeve me prishje të strukturës së indit lidhor dhe depozitimit të yndyrës, me ç’rast lëkura bëhet e ashpër dhe e pabarabartë. Shfaqja e celulitit, para së gjithash si një problem estetik, mund të shkaktohet nga arsye të ndryshme që çojnë në çrregullime të mikroqarkullimit: ndryshime në rregullimin hormonal, ushqimi i parregullt dhe i pahijshëm dhe pasiviteti fizik, pirja e duhanit, konsumimi i aklolit etj. CANNABO Cellugel plus është një formulim inovativ për reduktimin, heqjen dhe parandalimin e shfaqjes së celulitit, si dhe për detoksifikimin dhe rigjallërimin e strukturës së lëkurës me shenja të celulitit. Përdorimi i CANNABO Cellugel plus përmirëson mikroqarkullimin, përshkueshmërinë e kapilarëve të gjakut dhe strukturën e indit lidhës, i cili mund të arrijë një pamje të lëmuar të lëkurës. Ky formulim përmban CBD (Cannabidiol) dhe ekstrakte të dredhkës, gështenjës së kalit, farës së rrushit, gotu kola, kafeinës dhe vitaminës E në një raport të ekuilibruar. Ekstrakti i dredhkës (Hedera helix) përmban hederagenin, i cili përmirëson qarkullimin dhe mund të ndihmojë në uljen e ënjtjes. Gotu kola (Centella asiatica) ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe forcimin e kapilarëve. Gështenja e kalit (Aesculus hippocastanum) mund të ketë efekte pozitive në kullimin limfatik dhe të ndihmojë në reduktimin e ënjtjes, skuqjes dhe fryrjes. Ekstrakti i farës së rrushit (Vitis vinifera) përmban proantocianidinë oligomerike – një nga antioksidantët më të fortë natyralë që redukton mbajtjen e lëngjeve, përmirëson qarkullimin dhe veçanërisht punon për të ruajtur elasticitetin e lëkurës. Kafeina aktivizon enzimat që shpërbëjnë yndyrën në indet e prekura nga celuliti. Gjithashtu, kafeina ndihmon në parandalimin e formimit të depozitave të reja yndyrore, përmirëson qëndrueshmërinë e lëkurës dhe rikthen elasticitetin e saj. Vitamina E mbron lipidet epidermale, si dhe fibrat e kolagjenit dhe elastinës të lëkurës nga ndikimi i dëmshëm i mjedisit, lëmon dhe zbut lëkurën. CANNABO Cellugel plus formulim inovativ, me efektin anti-inflamator dhe antioksidant të CBD, i plotësuar nga veprimi i ekstrakteve të dredhkës, gotu kola, gështenjës së kalit dhe farave të rrushit, mbron dhe detoksifikon lëkurën, ruan lagështinë e saj, shtrëngon konturet dhe kontribuon në rivitalizimi i strukturës së lëkurës me shenja celuliti. 

Produkte të tjera