KANOIL® 10% CBD 10ml®

CBD (Cannabidiol)

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® 10% vaj kërpi CBD manifestohet gjithashtu në: 

 • Përdoret kundër të përzierave dhe të vjellave, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit në sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës së zorrëve; 
 • Ai lehtëson dhimbjet me origjinë të ndryshme, për shkak të efektit të tij anti-inflamator. 
  Mund të përdoret gjithashtu në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare – ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson punën e zemrës, ka një efekt kardioprotektiv, mund të ndihmojë në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të lipideve dhe kolesterolit në gjak, mund të ndihmojë në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të glukozës në gjak. 
 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 

Packaging:

Vaj kërpi 10% CBD (1000 mg CBD/10 ml)

Way of issuing:

Product code:


KANOIL® 10% CBD 10ml

CBD (Cannabidiol)

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® 10% vaj kërpi CBD manifestohet gjithashtu në: 

 • Përdoret kundër të përzierave dhe të vjellave, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit në sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës së zorrëve; 
 • Ai lehtëson dhimbjet me origjinë të ndryshme, për shkak të efektit të tij anti-inflamator. 
  Mund të përdoret gjithashtu në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare – ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson punën e zemrës, ka një efekt kardioprotektiv, mund të ndihmojë në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të lipideve dhe kolesterolit në gjak, mund të ndihmojë në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të glukozës në gjak. 
 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 

Type:

Vaj kërpi 10% CBD (1000 mg CBD/10 ml)

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

KANOIL® 10% vaj CBD është një ekstrakt vaji nga bima e kanabisit, ose kërpi, e cila është një bimë barishtore njëvjeçare. Ekstrakti i vajit ka një mungesë të provuar të pesticideve dhe herbicideve në produkt. Nxjerrja kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë, gjë që siguron cilësinë më të lartë të ekstraktit të vajit. KANOIL® 10% vaj kërpi CBD mund të përmbajë kanabinoide, kryesisht CBD (Cannabidiol), CBN (Cannabinol), CBG (Cannabigerol) dhe komponimet e tyre karboksil. Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid dhe shkaktojnë një efekt imunomodulues (përmirëson sistemin imunitar). KANOIL® Vaj kërpi 10% CBD mund të përmbajë gjithashtu terpene, acide yndyrore omega (omega-3, omega-6, omega-9), flavonoide, fitosterole, aminoacide, glikozide, vitamina (A, B1, B2, B6, C, D, E, F), pigmente, alkane, komponime azotike që janë të rëndësishme në ndërtimin e qelizave, proceset metabolike, ruajtjen e funksionit të shumë sistemeve dhe përmirësimin e përgjithshëm të gjendjes së përgjithshme shëndetësore. KANOIL® 10% vaj kërpi CBD përmban sasi të THC (9-delta tetrahydrocannabinol) nën 0.2%. KANOIL® Vaj kërpi 10% CBD mund të ndihmojë trupin në kushte me sëmundje malinje, sklerozë të shumëfishtë, HIV dhe sindroma epileptike në fëmijëri. KANOIL®  Vaji i kërpit 10% CBD nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® 10% vaj kërpi CBD manifestohet gjithashtu në: 

 • Përdoret kundër të përzierave dhe të vjellave, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit në sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës së zorrëve; 
 • Ai lehtëson dhimbjet me origjinë të ndryshme, për shkak të efektit të tij anti-inflamator.
  Mund të përdoret gjithashtu në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare – ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson punën e zemrës, ka një efekt kardioprotektiv, mund të ndihmojë në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të lipideve dhe kolesterolit në gjak, mund të ndihmojë në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të glukozës në gjak. 
 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 

Përdorimi

KANOIL® 10% vaj kërpi CBD merret me pika nën gjuhë. 
Duhet të tundet mirë para përdorimit. Para përdorimit, shishja e vajit duhet të ngrohet duke e mbajtur në pëllëmbë dhe të përzihet mirë. 

Të rriturit
KANOIL® Vaj kërpi 10% CBD përdoret një ose dy herë në ditë, mundësisht në mëngjes dhe në mbrëmje.
Vendosni 5 pika nën gjuhë dhe mbajeni për rreth 60 sekonda përpara se të gëlltisni. 

Fëmijët deri në 14 vjeç
KANOIL® 10% vaj kërpi CBD përdoret një herë në ditë. Vendosni 1-2 pika nën gjuhë dhe mbajeni për rreth 60 sekonda përpara se të gëlltisni. Me rekomandimin e mjekut, doza mund të rritet. KANOIL® Vaj 10% CBD është i përshtatshëm për diabetikët dhe vegjetarianët. 

E rëndësishme përpara përdorimit

 • mbindjeshmëria ndaj çdo komponenti të supozitorëve; 
 • shtatzënia ose ushqyerja me gji; 
 • përdorimi i alkoolit ose i substancave të paligjshme. 

Përbërja

KANOIL® 10% vaj CBD 10 ml përmban: 
CBD (Kanabidiol i nxjerrë nga bima e kanabisit) 1000 mg, vaj ulliri deri në 10 ml. 

Paketimi

Një kuti me një shishe qelqi të errët 10 ml, me një pikatore. 

KANOIL® 10% vaj CBD është një ekstrakt vaji nga bima e kanabisit, ose kërpi, e cila është një bimë barishtore njëvjeçare. Ekstrakti i vajit ka një mungesë të provuar të pesticideve dhe herbicideve në produkt. Nxjerrja kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë, gjë që siguron cilësinë më të lartë të ekstraktit të vajit. KANOIL® 10% vaj kërpi CBD mund të përmbajë kanabinoide, kryesisht CBD (Cannabidiol), CBN (Cannabinol), CBG (Cannabigerol) dhe komponimet e tyre karboksil. Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid dhe shkaktojnë një efekt imunomodulues (përmirëson sistemin imunitar). KANOIL® Vaj kërpi 10% CBD mund të përmbajë gjithashtu terpene, acide yndyrore omega (omega-3, omega-6, omega-9), flavonoide, fitosterole, aminoacide, glikozide, vitamina (A, B1, B2, B6, C, D, E, F), pigmente, alkane, komponime azotike që janë të rëndësishme në ndërtimin e qelizave, proceset metabolike, ruajtjen e funksionit të shumë sistemeve dhe përmirësimin e përgjithshëm të gjendjes së përgjithshme shëndetësore. KANOIL® 10% vaj kërpi CBD përmban sasi të THC (9-delta tetrahydrocannabinol) nën 0.2%. KANOIL® Vaj kërpi 10% CBD mund të ndihmojë trupin në kushte me sëmundje malinje, sklerozë të shumëfishtë, HIV dhe sindroma epileptike në fëmijëri. KANOIL®  Vaji i kërpit 10% CBD nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® 10% vaj kërpi CBD manifestohet gjithashtu në: 

 • Përdoret kundër të përzierave dhe të vjellave, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit në sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës së zorrëve; 
 • Ai lehtëson dhimbjet me origjinë të ndryshme, për shkak të efektit të tij anti-inflamator.
  Mund të përdoret gjithashtu në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare – ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson punën e zemrës, ka një efekt kardioprotektiv, mund të ndihmojë në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të lipideve dhe kolesterolit në gjak, mund të ndihmojë në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të glukozës në gjak. 
 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 

Produkte të tjera