KANOIL® BIO 15% CBD  ®

CBD (Cannabidiol)

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® BIO manifestohet gjithashtu në: 

 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 
 • Përzierje dhe të vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit te sëmundjet malinje; 
 • Bilanci i shqetësuar i florës së zorrëve; 
 • Dhimbje kronike (kryesisht dhimbje e lidhur me sistemin nervor, p.sh. e shkaktuar nga një nerv i dëmtuar, dhimbje fantazmë, nevralgji e fytyrës ose dhimbje kronike që vazhdon pas shërimit nga herpesi). 

Packaging:

Solucion vaji në vaj kërpi, 15% CBD, spërkatje, 10 ml

Way of issuing:

Product code:


KANOIL® BIO 15% CBD  

CBD (Cannabidiol)

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® BIO manifestohet gjithashtu në: 

 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 
 • Përzierje dhe të vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit te sëmundjet malinje; 
 • Bilanci i shqetësuar i florës së zorrëve; 
 • Dhimbje kronike (kryesisht dhimbje e lidhur me sistemin nervor, p.sh. e shkaktuar nga një nerv i dëmtuar, dhimbje fantazmë, nevralgji e fytyrës ose dhimbje kronike që vazhdon pas shërimit nga herpesi). 

Type:

Solucion vaji në vaj kërpi, 15% CBD, spërkatje, 10 ml

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

KANOIL® BIO është një solucion vaji, një sprej për përdorim oral, që përmban një ekstrakt vaji të bimës së kërpit (kanabis) dhe vaj të farës së kërpit. Solucioni i vajit ka një mungesë të provuar të pesticideve dhe herbicideve. 

Ekstrakti i vajit përftohet me ekstraktim nga bima e kërpit (kanabis), i cili kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë, gjë që siguron cilësinë më të lartë. Ekstrakti përmban kanabinoidë, veçanërisht CBD (Cannabidiol), si dhe CBN (Cannabinol), CBG (Cannabigerol) dhe komponime të tjera të ngjashme. Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid në trupin e njeriut dhe mund të kenë një efekt imunomodulues (rrit sistemin imunitar) dhe efekte të tjera pozitive në shëndetin e përgjithshëm. 

Vaji i farës së kërpit në CANOIL® BIO është një nga të paktët vajra bimorë natyralë, i përshtatshëm për përdorim të përditshëm në ushqim e që përmban acide yndyrore esenciale omega-6 (acid linoleic – LA dhe acid gama-linolenic – GLA) dhe acide yndyrore omega-3 (alfa-linolenic – ALA dhe acidi stearidonik – SDA) në raport 3:1. Ruajtja e ekuilibrit të këtij raporti në dietë është e rëndësishme për parandalimin e sëmundjeve inflamatore, kardiovaskulare, të lëkurës dhe çrregullimeve të tjera shëndetësore. 

Ky vaj përmban të gjitha aminoacidet esenciale në një raport të ekuilibruar, dhe gjithashtu përmban minerale, oligo minerale, vitamina, si dhe fitosterole dhe tokoferole. 

KANOIL® Përgatitja BIO nga ekstrakti i vajit të bimës së kërpit dhe vajit të farës së kërpit mund të përmbajë gjithashtu terpene, flavonoide, glikozide, pigmente, alkane, komponime azoti, aminoacide thelbësore në një raport të ekuilibruar, magnez, mangan, hekur, zink, kalium, vitamina (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, D, E, F) dhe sasi të konsiderueshme të fitosteroleve dhe tokoferoleve (nga kompleksi i Vitaminës E) të cilat janë të rëndësishme në ndërtimin e qelizave dhe rrjedhën normale të metabolizmit dhe proceset fiziologjike në organizimin e njeriut. 

Përbërësit kompleks të ekstraktit të vajit dhe vajit të farës së kërpit në KANOIL® spreji BIO ka një efekt “entourage”, domethënë manifeston një ndërveprim sinergjik dhe plotësues, i cili lejon që solucioni i vajit të ndikojë në mënyrë të favorshme në funksionin e shumë sistemeve në trupin e njeriut dhe në gjendjen e përgjithshme të shëndetit. 

KANOIL® BIO përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol) në një sasi nën 0.2%. 

Për çfarë përdoret produkti kufitar KANOIL?® BIO 

KANOIL® BIO mund të ndihmojë trupin në kushte me sëmundje malinje, sklerozë të shumëfishtë, HIV dhe sindroma epileptike në fëmijëri. 

KANOIL® BIO nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® BIO manifestohet gjithashtu në: 

 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 
 • Përzierje dhe të vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit te sëmundjet malinje; 
 • Bilanci i shqetësuar i florës së zorrëve; 
 • Dhimbje kronike (kryesisht dhimbje e lidhur me sistemin nervor, p.sh. e shkaktuar nga një nerv i dëmtuar, dhimbje fantazmë, nevralgji e fytyrës ose dhimbje kronike që vazhdon pas shërimit nga herpesi). 

Mund të përdoret gjithashtu për: 

 • Për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare: ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson funksionin e zemrës dhe është mbrojtës i zemrës; 
 • Ndihmon në rregullimin e përqendrimeve të larta të lipideve dhe kolesterolit në gjak (rritja e niveleve të yndyrës në gjak); 
 • Ndihmon në rregullimin e glicemisë së ngritur (rritje të nivelit të sheqerit) në gjak, veçanërisht te njerëzit me diabet; 
 • Përmirësimi i gjendjes së përgjithshme shëndetësore në sëmundjen e Parkinsonit; 
 • Zbutja e dëmtimit kognitiv në sëmundjen e Alzheimerit; 
 • Ndikim pozitiv kur shfaqen simptomat e sëmundjes së Krohn; 

Reduktimi i inflamacionit dhe dhimbjes në artritin reumatoid. 

Përdorimi

KANOIL® Zgjidhja e vajit BIO në formën e sprejit mundëson përdorim të thjeshtë dhe të shpejtë. 

KANOIL® Spreji BIO është i destinuar për përdorim nën gjuhë (i spërkatur nën gjuhë). 

Me përdorimin e KANOIL® BIO nën gjuhë lejon thithjen e kanabidiolit (CBD) direkt në gjak dhe dërgimin më të shpejtë të përqendrimeve më të larta të CBD në qarkullimin sistemik.  

Avantazhi i spërkatjes nën gjuhë është mundësia e rregullimit më të thjeshtë të dozës gjatë rritjes graduale të saj (nëse është e nevojshme). Një dozë e vetme spërkatjeje ka një vëllim prej rreth 200 µl që siguron rreth 30 mg CBD. Duhet të tundet mirë para përdorimit. 

KANOIL® BIO spërkatet nën gjuhë me presion normal të pompës dhe pas spërkatjes mbahet për rreth 60 sekonda përpara se të gëlltitet. Kur përdorni KANOIL® Spërkatja BIO nën gjuhë mund të ndjejë një shije specifike që vjen nga përbërësit natyralë të bimës së kanabisit. 

Përdorimi tek të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç: një deri në dy spërkatje në ditë. 

Përdorimi tek fëmijët deri në 14 vjeç: rekomandohet një spërkatje në ditë. 

Ushqimi nuk ndikon në përdorimin e KANOIL® BIO. Me rekomandimin e mjekut, doza mund të rritet.
KANOIL® BIO nuk përmban gluten dhe laktozë. Mund të përdoret nga njerëzit në një dietë vegjetariane dhe/ose vegane. KANOIL® BIO mund të përdoret nga personat me diabet. 

E rëndësishme përpara përdorimit

 • Hipersensitivitet ndaj çdo përbërësi të sprejit; 
 • shtatzënia ose ushqyerja me gji; 
 • përdorimi i alkoolit ose i substancave të paligjshme. 

Përbërja

KANOIL® Solucioni i vajit BIO, spray përmban: 
1500 mg CBD (Kanabidiol i nxjerrë nga bima e Kanabisit), – vaj prej farës së kërpit deri në 10 ml. 

Paketimi

Një kuti me një shishe qelqi të errët 10 ml me një pompë dozimi me kapak plastik.

KANOIL® BIO është një solucion vaji, një sprej për përdorim oral, që përmban një ekstrakt vaji të bimës së kërpit (kanabis) dhe vaj të farës së kërpit. Solucioni i vajit ka një mungesë të provuar të pesticideve dhe herbicideve. 

Ekstrakti i vajit përftohet me ekstraktim nga bima e kërpit (kanabis), i cili kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë, gjë që siguron cilësinë më të lartë. Ekstrakti përmban kanabinoidë, veçanërisht CBD (Cannabidiol), si dhe CBN (Cannabinol), CBG (Cannabigerol) dhe komponime të tjera të ngjashme. Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid në trupin e njeriut dhe mund të kenë një efekt imunomodulues (rrit sistemin imunitar) dhe efekte të tjera pozitive në shëndetin e përgjithshëm. 

Vaji i farës së kërpit në CANOIL® BIO është një nga të paktët vajra bimorë natyralë, i përshtatshëm për përdorim të përditshëm në ushqim e që përmban acide yndyrore esenciale omega-6 (acid linoleic – LA dhe acid gama-linolenic – GLA) dhe acide yndyrore omega-3 (alfa-linolenic – ALA dhe acidi stearidonik – SDA) në raport 3:1. Ruajtja e ekuilibrit të këtij raporti në dietë është e rëndësishme për parandalimin e sëmundjeve inflamatore, kardiovaskulare, të lëkurës dhe çrregullimeve të tjera shëndetësore. 

Ky vaj përmban të gjitha aminoacidet esenciale në një raport të ekuilibruar, dhe gjithashtu përmban minerale, oligo minerale, vitamina, si dhe fitosterole dhe tokoferole. 

KANOIL® Përgatitja BIO nga ekstrakti i vajit të bimës së kërpit dhe vajit të farës së kërpit mund të përmbajë gjithashtu terpene, flavonoide, glikozide, pigmente, alkane, komponime azoti, aminoacide thelbësore në një raport të ekuilibruar, magnez, mangan, hekur, zink, kalium, vitamina (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, D, E, F) dhe sasi të konsiderueshme të fitosteroleve dhe tokoferoleve (nga kompleksi i Vitaminës E) të cilat janë të rëndësishme në ndërtimin e qelizave dhe rrjedhën normale të metabolizmit dhe proceset fiziologjike në organizimin e njeriut. 

Përbërësit kompleks të ekstraktit të vajit dhe vajit të farës së kërpit në KANOIL® spreji BIO ka një efekt “entourage”, domethënë manifeston një ndërveprim sinergjik dhe plotësues, i cili lejon që solucioni i vajit të ndikojë në mënyrë të favorshme në funksionin e shumë sistemeve në trupin e njeriut dhe në gjendjen e përgjithshme të shëndetit. 

KANOIL® BIO përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol) në një sasi nën 0.2%. 

Për çfarë përdoret produkti kufitar KANOIL?® BIO 

KANOIL® BIO mund të ndihmojë trupin në kushte me sëmundje malinje, sklerozë të shumëfishtë, HIV dhe sindroma epileptike në fëmijëri. 

KANOIL® BIO nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® BIO manifestohet gjithashtu në: 

 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 
 • Përzierje dhe të vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit te sëmundjet malinje; 
 • Bilanci i shqetësuar i florës së zorrëve; 
 • Dhimbje kronike (kryesisht dhimbje e lidhur me sistemin nervor, p.sh. e shkaktuar nga një nerv i dëmtuar, dhimbje fantazmë, nevralgji e fytyrës ose dhimbje kronike që vazhdon pas shërimit nga herpesi). 

Mund të përdoret gjithashtu për: 

 • Për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare: ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson funksionin e zemrës dhe është mbrojtës i zemrës; 
 • Ndihmon në rregullimin e përqendrimeve të larta të lipideve dhe kolesterolit në gjak (rritja e niveleve të yndyrës në gjak); 
 • Ndihmon në rregullimin e glicemisë së ngritur (rritje të nivelit të sheqerit) në gjak, veçanërisht te njerëzit me diabet; 
 • Përmirësimi i gjendjes së përgjithshme shëndetësore në sëmundjen e Parkinsonit; 
 • Zbutja e dëmtimit kognitiv në sëmundjen e Alzheimerit; 
 • Ndikim pozitiv kur shfaqen simptomat e sëmundjes së Krohn; 

Reduktimi i inflamacionit dhe dhimbjes në artritin reumatoid. 

Produkte të tjera