KANOIL® BIO 3000 mg CBD  ®

CBD (Cannabidiol)

Për çfarë përdoret KANOIL® BIO 

KANOIL® BIO mund të ndihmojë trupin në kushte me sëmundje malinje, sklerozë të shumëfishtë, HIV dhe sindroma epileptike në fëmijëri. 

KANOIL® BIO nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 


Packaging:

Solucion vaji në vajin e kërpit

Way of issuing:

Product code:


KANOIL® BIO 3000 mg CBD  

CBD (Cannabidiol)

Për çfarë përdoret KANOIL® BIO 

KANOIL® BIO mund të ndihmojë trupin në kushte me sëmundje malinje, sklerozë të shumëfishtë, HIV dhe sindroma epileptike në fëmijëri. 

KANOIL® BIO nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 


Type:

Solucion vaji në vajin e kërpit

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

KANOIL® BIO është një solucion vaji, një sprej për përdorim oral, që përmban një ekstrakt vaji të bimës së kërpit (kanabis) dhe vaj të farës së kërpit. Solucioni i vajit ka një mungesë të provuar të pesticideve dhe herbicideve. 

Ekstrakti i vajit përftohet me ekstraktim nga bima e kërpit (kanabis), i cili kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë, gjë që siguron cilësinë më të lartë. Ekstrakti përmban kanabinoidë, veçanërisht CBD (Cannabidiol), si dhe CBN (Cannabinol), CBG (Cannabigerol), dhe komponime të tjera të ngjashme. 

Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid në trupin e njeriut dhe mund të kenë një efekt imunomodulues (rrit sistemin imunitar) dhe efekte të tjera pozitive në shëndetin e përgjithshëm. 

Vaji i farës së kërpit në CANOIL® BIO është një nga të paktët vajra bimorë natyralë, i përshtatshëm për përdorim të përditshëm në ushqim dhe përmban acide yndyrore esenciale omega-6 (acid  linoleic – LA dhe acid gama-linolenic – GLA) dhe acide yndyrore omega-3 (alfa-linolenic – ALA dhe acidi stearidonik – SDA) në raport 3:1. Nga ana tjetër, ruajtja e ekuilibrit të këtij raporti në dietë është e rëndësishme për parandalimin e shfaqjes së sëmundjeve inflamatore, kardiovaskulare, të lëkurës dhe gjendjeve të tjera shëndetësore. 

Ky vaj përmban të gjitha aminoacidet esenciale në një raport të ekuilibruar, dhe gjithashtu përmban minerale, oligo minerale, vitamina, si dhe fitosterole dhe tokoferole. 

Prandaj, KANOIL® Përgatitja BIO nga ekstrakti i vajit të bimës së kërpit dhe vajit të farës së kërpit mund të përmbajë gjithashtu terpene, flavonoide, glikozide, pigmente, alkane, komponime azoti, aminoacide thelbësore në një raport të ekuilibruar, magnez, mangan, hekur, zink, kalium, vitamina (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, D, E, F) dhe sasi të konsiderueshme të fitosteroleve dhe tokoferoleve (nga kompleksi i Vitaminës E) të cilat janë të rëndësishme në ndërtimin e qelizave dhe rrjedhën normale të metabolizmit dhe proceset fiziologjike në organizimin e njeriut. 

Përbërësit kompleks të ekstraktit të vajit dhe vajit të farës së kërpit në KANOIL® spreji BIO ka një efekt “entourage”, domethënë manifeston një ndërveprim sinergjik dhe plotësues, i cili lejon që solucioni i vajit të ndikojë në mënyrë të favorshme në funksionin e shumë sistemeve në trupin e njeriut dhe në gjendjen e përgjithshme të shëndetit. 

KANOIL® BIO përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol) në një sasi nën 0.2%. 

Aroma e luleshtrydhes në CANOIL® BIO përmirëson shijen dhe aromën e solucionit të vajit dhe mundëson tolerancë më të mirë për njerëzit që shqetësohen nga shija dhe aroma natyrale që vjen nga bima e kërpit (kanabisi). 

KANOIL® Zgjidhja e vajit BIO në formën e sprejit mundëson përdorim të thjeshtë dhe të shpejtë. 

Për çfarë përdoret KANOIL?® BIO 

KANOIL® BIO mund të ndihmojë trupin në kushte me sëmundje malinje, sklerozë të shumëfishtë, HIV dhe sindroma epileptike në fëmijëri. 

KANOIL® BIO nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® BIO manifestohet gjithashtu në: 

 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 
 • Përdoret kundër përzierjes dhe të vjellave, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit te sëmundjet malinje; 
 • Ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës së zorrëve; 
 • I lehtëson dhimbjet me origjinë të ndryshme, për shkak të efektit të tij anti-inflamator. 

Mund të përdoret gjithashtu për: 

 • Për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare: ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson funksionin e zemrës dhe është mbrojtës i zemrës; 
 • Ndihmon në rregullimin e përqendrimeve të larta të lipideve dhe kolesterolit në gjak (rritja e niveleve të yndyrës në gjak); 

Ndihmon në rregullimin e glicemisë së ngritur (rritje të nivelit të sheqerit) në gjak, veçanërisht te njerëzit me diabet. 

Përdorimi

KANOIL® Solucioni i vajit BIO, spray është i thjeshtë për t’u dozuar dhe aplikuar. 

Duhet të tundet mirë para përdorimit.  

KANOIL® BIO spërkatet në gojë me presion normal të pompës dhe pas spërkatjes mbahet për rreth 60 sekonda përpara se të gëlltitet. 

Ushqimi nuk ndikon në përdorimin e KANOIL® BIO. 

Përdorimi tek të rriturit dhe fëmijët mbi 14 vjeç: dy herë në ditë një spërkatje, mundësisht në mëngjes dhe në mbrëmje. Përdorimi tek fëmijët deri në 14 vjeç: rekomandohet një spërkatje në ditë. 

Doza e vetme e spërkatjes ka një vëllim prej 250 µl duke siguruar 25 mg CBD. Me rekomandimin e mjekut, doza mund të rritet. KANOIL® BIO nuk përmban gluten dhe laktozë. Mund të përdoret nga njerëzit në një dietë vegjetariane dhe/ose vegane. KANOIL® BIO mund të përdoret nga personat me diabet. 

E rëndësishme përpara përdorimit

 • Hipersensitivitet ndaj çdo përbërësi të sprejit; 
 • shtatzënia ose ushqyerja me gji; 
 • përdorimi i alkoolit ose i substancave të paligjshme. 

Përbërja

KANOIL® Zgjidhja e vajit BIO, spray përmban: 
3000 mg CBD (Kanabidiol i nxjerrë nga bima e Kanabisit), – vaj prej farës së kërpit deri në 10 ml. 

Paketimi

Një kuti me një shishe qelqi të errët 30 ml me një pompë dozimi me kapak plastik.

KANOIL® BIO është një solucion vaji, një sprej për përdorim oral, që përmban një ekstrakt vaji të bimës së kërpit (kanabis) dhe vaj të farës së kërpit. Solucioni i vajit ka një mungesë të provuar të pesticideve dhe herbicideve. 

Ekstrakti i vajit përftohet me ekstraktim nga bima e kërpit (kanabis), i cili kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë, gjë që siguron cilësinë më të lartë. Ekstrakti përmban kanabinoidë, veçanërisht CBD (Cannabidiol), si dhe CBN (Cannabinol), CBG (Cannabigerol), dhe komponime të tjera të ngjashme. 

Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid në trupin e njeriut dhe mund të kenë një efekt imunomodulues (rrit sistemin imunitar) dhe efekte të tjera pozitive në shëndetin e përgjithshëm. 

Vaji i farës së kërpit në CANOIL® BIO është një nga të paktët vajra bimorë natyralë, i përshtatshëm për përdorim të përditshëm në ushqim dhe përmban acide yndyrore esenciale omega-6 (acid  linoleic – LA dhe acid gama-linolenic – GLA) dhe acide yndyrore omega-3 (alfa-linolenic – ALA dhe acidi stearidonik – SDA) në raport 3:1. Nga ana tjetër, ruajtja e ekuilibrit të këtij raporti në dietë është e rëndësishme për parandalimin e shfaqjes së sëmundjeve inflamatore, kardiovaskulare, të lëkurës dhe gjendjeve të tjera shëndetësore. 

Ky vaj përmban të gjitha aminoacidet esenciale në një raport të ekuilibruar, dhe gjithashtu përmban minerale, oligo minerale, vitamina, si dhe fitosterole dhe tokoferole. 

Prandaj, KANOIL® Përgatitja BIO nga ekstrakti i vajit të bimës së kërpit dhe vajit të farës së kërpit mund të përmbajë gjithashtu terpene, flavonoide, glikozide, pigmente, alkane, komponime azoti, aminoacide thelbësore në një raport të ekuilibruar, magnez, mangan, hekur, zink, kalium, vitamina (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, D, E, F) dhe sasi të konsiderueshme të fitosteroleve dhe tokoferoleve (nga kompleksi i Vitaminës E) të cilat janë të rëndësishme në ndërtimin e qelizave dhe rrjedhën normale të metabolizmit dhe proceset fiziologjike në organizimin e njeriut. 

Përbërësit kompleks të ekstraktit të vajit dhe vajit të farës së kërpit në KANOIL® spreji BIO ka një efekt “entourage”, domethënë manifeston një ndërveprim sinergjik dhe plotësues, i cili lejon që solucioni i vajit të ndikojë në mënyrë të favorshme në funksionin e shumë sistemeve në trupin e njeriut dhe në gjendjen e përgjithshme të shëndetit. 

KANOIL® BIO përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol) në një sasi nën 0.2%. 

Aroma e luleshtrydhes në CANOIL® BIO përmirëson shijen dhe aromën e solucionit të vajit dhe mundëson tolerancë më të mirë për njerëzit që shqetësohen nga shija dhe aroma natyrale që vjen nga bima e kërpit (kanabisi). 

KANOIL® Zgjidhja e vajit BIO në formën e sprejit mundëson përdorim të thjeshtë dhe të shpejtë. 

Për çfarë përdoret KANOIL?® BIO 

KANOIL® BIO mund të ndihmojë trupin në kushte me sëmundje malinje, sklerozë të shumëfishtë, HIV dhe sindroma epileptike në fëmijëri. 

KANOIL® BIO nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 

Efekte pozitive gjatë përdorimit të KANOIL® BIO manifestohet gjithashtu në: 

 • Gjendjet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve; 
 • Përdoret kundër përzierjes dhe të vjellave, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit te sëmundjet malinje; 
 • Ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës së zorrëve; 
 • I lehtëson dhimbjet me origjinë të ndryshme, për shkak të efektit të tij anti-inflamator. 

Mund të përdoret gjithashtu për: 

 • Për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare: ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson funksionin e zemrës dhe është mbrojtës i zemrës; 
 • Ndihmon në rregullimin e përqendrimeve të larta të lipideve dhe kolesterolit në gjak (rritja e niveleve të yndyrës në gjak); 

Ndihmon në rregullimin e glicemisë së ngritur (rritje të nivelit të sheqerit) në gjak, veçanërisht te njerëzit me diabet. 

Produkte të tjera