KANOIL® Gold Nut 25% CBD®

CBD (Cannabidiol)

Për çfarë përdoret produkti kufitar KANOIL?® gold nut 

 • Për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare: ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson funksionin e zemrës dhe është mbrojtës i zemrës; 
 • Ndihmon në rregullimin e përqendrimeve të larta të lipideve dhe kolesterolit në gjak (rritja e niveleve të yndyrës në gjak); 
 • Ndihmon në rregullimin e glicemisë së ngritur (rritje të nivelit të sheqerit) në gjak, veçanërisht te njerëzit me diabet; 
 • Përmirësimi i gjendjes së përgjithshme shëndetësore në sëmundjen e Parkinsonit; 
 • Zbutja e dëmtimit kognitiv në sëmundjen e Alzheimerit; 
 • Ndikim pozitiv kur shfaqen simptomat e sëmundjes së Krohn; 
 • Reduktimi i inflamacionit dhe dhimbjes në artritin reumatoid. 

Packaging:

Solucion vaji prej arre 25% CBD

Way of issuing:

Product code:


KANOIL® Gold Nut 25% CBD

CBD (Cannabidiol)

Për çfarë përdoret produkti kufitar KANOIL?® gold nut 

 • Për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare: ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson funksionin e zemrës dhe është mbrojtës i zemrës; 
 • Ndihmon në rregullimin e përqendrimeve të larta të lipideve dhe kolesterolit në gjak (rritja e niveleve të yndyrës në gjak); 
 • Ndihmon në rregullimin e glicemisë së ngritur (rritje të nivelit të sheqerit) në gjak, veçanërisht te njerëzit me diabet; 
 • Përmirësimi i gjendjes së përgjithshme shëndetësore në sëmundjen e Parkinsonit; 
 • Zbutja e dëmtimit kognitiv në sëmundjen e Alzheimerit; 
 • Ndikim pozitiv kur shfaqen simptomat e sëmundjes së Krohn; 
 • Reduktimi i inflamacionit dhe dhimbjes në artritin reumatoid. 

Type:

Solucion vaji prej arre 25% CBD

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

KANOIL® gold nut është një solucion vaji për përdorim oral, e cila përmban një përqendrim të lartë të CBD (Cannabidiol) prej 2500 mg në 10 ml vaj arre.
KANOIL® gold nut përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol) në një sasi nën 0.2%
KANOIL® gold nut solucioni i vajit është një kombinim i veçantë i përqendrimeve të larta të CBD dhe vajit të arrës me cilësi të lartë, i cili është formuluar në përputhje me njohuritë më të fundit për efektet pozitive të përbërësve individualë në kushte të ndryshme shëndetësore:
Kanabidioli në KANOIL® gold nut është një ekstrakt natyral me një përqendrim të lartë të CBD i marrë nga nxjerrja superkritike e CO2 nga bima e kërpit (kanabisi). Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid dhe mund të kenë efekte imunomoduluese (përmirësojnë përgjigjen imune), anti-inflamatore, antioksiduese, analgjezike, anksiolitike, neuroprotektive, kardioprotektive dhe veprime të tjera.
Vaji i arrës, i cili ka qenë objekt i kërkimeve shkencore shumë të specializuara për një kohë të gjatë, përmban acide yndyrore të pangopura me përqendrim të lartë, flavonoide, acid fenolik, melatonin, folate, vitaminë E, selen, fosfor, proantocianide etj. Posaçërisht janë hulumtuar acidet yndyrore të pangopura, përkatësisht: acidet yndyrore omega-6 (linoleic – LA) dhe acidet yndyrore omega-3 (alfa-linolenic – ALA) me efektin e tyre të fortë anti-inflamator, të cilat, në kombinim me përbërësit e tjerë të vaji të arrës, kanë veti antioksiduese, neuroprotektive, vazoprotektive, kardioprotektive dhe të tjera.
Efekti anti-inflamator i vajit të arrës plotësohet nga efekti imunomodulues i CBD që rezulton në një përmirësim të ndjeshëm të reagimit imun.
Vaji i arrës ndihmon në ruajtjen e funksioneve (kognitive) të trurit. Ka një efekt neuroprotektiv, lehtëson çrregullimet kognitive, ndihmon në ruajtjen e kujtesës dhe mësimin e gjërave të reja. Ky efekt plotësohet nga efekti neuroprotektiv i CBD, i cili përmirëson gjendjen e përgjithshme të shëndetit, veçanërisht në sëmundjen e Parkinsonit, domethënë kontribuon në zbutjen e çrregullimeve njohëse në sëmundjen e Alzheimerit.
Ky vaj është gjithashtu i rëndësishëm për ruajtjen e funksionit të sistemit kardiovaskular. Ndihmon në uljen e nivelit të rritur të yndyrave dhe kolesterolit në gjak, përmirëson vazodilatimin e varur nga endoteli dhe në këtë mënyrë manifeston një efekt vazoprotektiv dhe kardioprotektiv. Gjithashtu, vaji i arrës mund të ndihmojë në uljen e rrezikut të zhvillimit të diabetit të tipit 2 dhe në uljen e niveleve të larta të sheqerit në gjak. CBD gjithashtu ndihmon në rregullimin e niveleve të larta të yndyrës, kolesterolit dhe sheqerit në gjak, duke shtuar ndikimin e tij në ruajtjen e funksionit kardiovaskular.
Kombinimi i dy komponentëve përbërës në  KANOIL® gold nut mund të ketë një efekt kardioprotektiv, mbron enët e gjakut, përmirëson funksionin e zemrës, ul presionin e gjakut, yndyrat dhe sheqerin në gjak dhe zvogëlon rrezikun e diabetit.  

Për çfarë përdoret produkti KANOIL® gold nut 

 • Parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare: ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson funksionin e zemrës dhe ka efekt kardioprotektiv;
  • Ndihmon në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të lipideve dhe kolesterolit në gjak (rritje e nivelit të yndyrës në gjak);
  • Ndihmon në rregullimin e glicemisë së ngritur (rritje të nivelit të sheqerit) në gjak, veçanërisht te njerëzit me diabet;
  • Përmirësimi i gjendjes së përgjithshme shëndetësore në sëmundjen e Parkinsonit;
  • Zbutja e çrregullimeve konjitive në sëmundjen e Alzheimerit;
  • Ndikim pozitiv kur shfaqen simptomat e sëmundjes së Crohn;
  • Reduktimi i inflamacionit dhe dhimbjes në artritin reumatoid. 

Mund të përdoret gjithashtu për:
• Kushtet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve;
• Të përziera dhe të vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit në sëmundjet malinje;
• Çrregullimi i ekuilibrit të florës intestinale;
• Dhimbje kronike (kryesisht dhimbje e lidhur me sistemin nervor, p.sh. e shkaktuar nga një nerv i dëmtuar, dhimbje fantazmë, nevralgji e fytyrës ose dhimbje kronike që vazhdon pas shërimit nga herpes zoster). 

KANOIL® gold nut nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 

Përdorimi

KANOIL® gold nut merret duke e pikuar nën gjuhë. 
Duhet të tundet mirë para përdorimit. Para përdorimit, shishja e vajit duhet të ngrohet duke e mbajtur në pëllëmbë dhe të përzihet mirë. 


Të rriturit dhe adoleshentët: 
KANOIL® gold nut përdoret një herë në ditë. Në mëngjes, hidhni 3-4 pika nën gjuhë dhe mbajeni për rreth 60 sekonda përpara se t’i gëlltisni. 1 pikë KANOIL® gold nut përmban 10 mg CBD (vlera teorike). Ushqimi nuk ndikon në përdorimin e KANOIL® gold nut. Me rekomandimin e mjekut, doza mund të rritet. KANOIL® gold nut nuk përmban gluten dhe laktozë. Mund të përdoret nga njerëzit në një dietë vegjetariane dhe/ose vegane. KANOIL® gold nut mund të përdoret nga personat me diabet.

E rëndësishme përpara përdorimit

 • mbindjeshmëria ndaj çdo përbërësi të solucionit të vajit;
 • shtatzënia ose ushqyerja me gji;
 • përdorimi i alkoolit ose i substancave të paligjshme. 

Përbërja

Zgjidhja KANOIL® gold nut përmban: 
2500 CBD (Kanabidiol i nxjerrë nga bima e kanabisit), vaj arre. 

Paketimi

Kuti me shishe qelqi 10 ml me kapak pikatore. 

KANOIL® gold nut është një solucion vaji për përdorim oral, e cila përmban një përqendrim të lartë të CBD (Cannabidiol) prej 2500 mg në 10 ml vaj arre.
KANOIL® gold nut përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol) në një sasi nën 0.2%
KANOIL® gold nut solucioni i vajit është një kombinim i veçantë i përqendrimeve të larta të CBD dhe vajit të arrës me cilësi të lartë, i cili është formuluar në përputhje me njohuritë më të fundit për efektet pozitive të përbërësve individualë në kushte të ndryshme shëndetësore:
Kanabidioli në KANOIL® gold nut është një ekstrakt natyral me një përqendrim të lartë të CBD i marrë nga nxjerrja superkritike e CO2 nga bima e kërpit (kanabisi). Kanabinoidet lidhen me receptorët CB1 dhe CB2 të sistemit endokannabinoid dhe mund të kenë efekte imunomoduluese (përmirësojnë përgjigjen imune), anti-inflamatore, antioksiduese, analgjezike, anksiolitike, neuroprotektive, kardioprotektive dhe veprime të tjera.
Vaji i arrës, i cili ka qenë objekt i kërkimeve shkencore shumë të specializuara për një kohë të gjatë, përmban acide yndyrore të pangopura me përqendrim të lartë, flavonoide, acid fenolik, melatonin, folate, vitaminë E, selen, fosfor, proantocianide etj. Posaçërisht janë hulumtuar acidet yndyrore të pangopura, përkatësisht: acidet yndyrore omega-6 (linoleic – LA) dhe acidet yndyrore omega-3 (alfa-linolenic – ALA) me efektin e tyre të fortë anti-inflamator, të cilat, në kombinim me përbërësit e tjerë të vaji të arrës, kanë veti antioksiduese, neuroprotektive, vazoprotektive, kardioprotektive dhe të tjera.
Efekti anti-inflamator i vajit të arrës plotësohet nga efekti imunomodulues i CBD që rezulton në një përmirësim të ndjeshëm të reagimit imun.
Vaji i arrës ndihmon në ruajtjen e funksioneve (kognitive) të trurit. Ka një efekt neuroprotektiv, lehtëson çrregullimet kognitive, ndihmon në ruajtjen e kujtesës dhe mësimin e gjërave të reja. Ky efekt plotësohet nga efekti neuroprotektiv i CBD, i cili përmirëson gjendjen e përgjithshme të shëndetit, veçanërisht në sëmundjen e Parkinsonit, domethënë kontribuon në zbutjen e çrregullimeve njohëse në sëmundjen e Alzheimerit.
Ky vaj është gjithashtu i rëndësishëm për ruajtjen e funksionit të sistemit kardiovaskular. Ndihmon në uljen e nivelit të rritur të yndyrave dhe kolesterolit në gjak, përmirëson vazodilatimin e varur nga endoteli dhe në këtë mënyrë manifeston një efekt vazoprotektiv dhe kardioprotektiv. Gjithashtu, vaji i arrës mund të ndihmojë në uljen e rrezikut të zhvillimit të diabetit të tipit 2 dhe në uljen e niveleve të larta të sheqerit në gjak. CBD gjithashtu ndihmon në rregullimin e niveleve të larta të yndyrës, kolesterolit dhe sheqerit në gjak, duke shtuar ndikimin e tij në ruajtjen e funksionit kardiovaskular.
Kombinimi i dy komponentëve përbërës në  KANOIL® gold nut mund të ketë një efekt kardioprotektiv, mbron enët e gjakut, përmirëson funksionin e zemrës, ul presionin e gjakut, yndyrat dhe sheqerin në gjak dhe zvogëlon rrezikun e diabetit.  

Për çfarë përdoret produkti KANOIL® gold nut 

 • Parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare: ndihmon në rregullimin e presionit të gjakut, përmirëson funksionin e zemrës dhe ka efekt kardioprotektiv;
  • Ndihmon në rregullimin e përqendrimeve të ngritura të lipideve dhe kolesterolit në gjak (rritje e nivelit të yndyrës në gjak);
  • Ndihmon në rregullimin e glicemisë së ngritur (rritje të nivelit të sheqerit) në gjak, veçanërisht te njerëzit me diabet;
  • Përmirësimi i gjendjes së përgjithshme shëndetësore në sëmundjen e Parkinsonit;
  • Zbutja e çrregullimeve konjitive në sëmundjen e Alzheimerit;
  • Ndikim pozitiv kur shfaqen simptomat e sëmundjes së Crohn;
  • Reduktimi i inflamacionit dhe dhimbjes në artritin reumatoid. 

Mund të përdoret gjithashtu për:
• Kushtet e stresit, ankthit, nervozizmit, depresionit, spazmave të muskujve;
• Të përziera dhe të vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose rrezatimit në sëmundjet malinje;
• Çrregullimi i ekuilibrit të florës intestinale;
• Dhimbje kronike (kryesisht dhimbje e lidhur me sistemin nervor, p.sh. e shkaktuar nga një nerv i dëmtuar, dhimbje fantazmë, nevralgji e fytyrës ose dhimbje kronike që vazhdon pas shërimit nga herpes zoster). 

KANOIL® gold nut nuk është një zëvendësues për terapinë standarde të përshkruar, dhe veçanërisht jo një zëvendësues për terapinë standarde për sëmundjet e listuara. 

Produkte të tjera