KANOIL® Krem 200 mg CBD  ®

CBD (Cannabidiol)

Kanabidioli në CANOIL® kremi, bazuar në disa studime të kryera, mund: 

 • të ketë një efekt lokal anti-inflamator, 
 • për të reduktuar dhimbjen dhe kruajtjen, 
 • të ndikojë në sekretimin e yndyrave nga gjëndrat dhjamore (veçanërisht në lëkurë me sekretim të shtuar të gjëndrave dhjamore në lëkurë, në lidhje me moshën dhe statusin hormonal), 
 • për të reduktuar rritjen e tepërt të qelizave (hiperkeratoza). 

Packaging:

Krem (200 mg CBD/50 g vaj)

Way of issuing:

Product code:


KANOIL® Krem 200 mg CBD  

CBD (Cannabidiol)

Kanabidioli në CANOIL® kremi, bazuar në disa studime të kryera, mund: 

 • të ketë një efekt lokal anti-inflamator, 
 • për të reduktuar dhimbjen dhe kruajtjen, 
 • të ndikojë në sekretimin e yndyrave nga gjëndrat dhjamore (veçanërisht në lëkurë me sekretim të shtuar të gjëndrave dhjamore në lëkurë, në lidhje me moshën dhe statusin hormonal), 
 • për të reduktuar rritjen e tepërt të qelizave (hiperkeratoza). 

Type:

Krem (200 mg CBD/50 g vaj)

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

KANOIL® kremi përmban ekstrakt vaji kërpi ose kërp të përftuar nga ekstraktimi që kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë dhe me mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. Ekstrakti i vajit të kërpit përmban kanabinoide dhe mund të përmbajë gjithashtu terpene, acide yndyrore omega (omega-3, omega-6, omega-9), flavonoidë, fitosterole, pigmente, aminoacide dhe vitamina (A, B1, B2, B6, C, D ).  Ekstrakti i vajit të kërpit përmban më pak se 0.2% THC (9-delta tetrahydrocannabinol). Kanabinoidet, dhe veçanërisht CBD (Cannabidiol), lidhen me receptorët e sistemit endokannabinoid në lëkurë dhe me qelizat e shtresës sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), qelizat e gjëndrave dhjamore dhe mbaresat nervore në lëkurë, duke arritur efekt anti-inflamator dhe qetësues. 

Kanabidioli në CANOIL® kremi, bazuar në disa studime të kryera, mund: 

 • të ketë një efekt lokal anti-inflamator, 
 • për të reduktuar dhimbjen dhe kruajtjen, 
 • të ndikojë në sekretimin e yndyrave nga gjëndrat dhjamore (veçanërisht në lëkurë me sekretim të shtuar të gjëndrave dhjamore në lëkurë, në lidhje me moshën dhe statusin hormonal), 
 • për të reduktuar rritjen e tepërt të qelizave (hiperkeratoza). 

KANOIL® Kremi përmban gjithashtu vitaminë E, e cila ka një efekt të dobishëm në epitelizimin, rigjenerimin dhe ruajtjen e tonit të lëkurës. 

Përdorimi

KANOIL® vaji është dedikuar vetëm për përdorim të jashtëm. Përpara përdorimit të kremit KANOIL® , lëkura duhet të pastrohet. KANOIL® kremi aplikohet në një shtresë të hollë në pjesën e prekur të lëkurës dy herë në ditë. 

Kur përdorni KANOIL®  Krem, duhet të shmangni kontaktin me sytë. KANOIL® kremi përmban përbërës ndihmës që mund të yndyrojnë sipërfaqen në të cilën aplikohet produkti. KANOIL® kremi nuk përmban ngjyra artificiale dhe parabene. 

E rëndësishme përpara përdorimit

Hipersensitiviteti ndaj çdo përbërësi të kremit.  

Përbërja

50 g KANOIL® vaji përmban ekstrakt natyral të kanabisit që siguron 200 mg CBD. (Kanabidioli i nxjerrë nga bima e kanabisit). 

Paketimi

Kuti me një tub prej 50 g krem

KANOIL® kremi përmban ekstrakt vaji kërpi ose kërp të përftuar nga ekstraktimi që kryhet në temperaturë të ulët pa përdorimin e tretësve organikë dhe me mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. Ekstrakti i vajit të kërpit përmban kanabinoide dhe mund të përmbajë gjithashtu terpene, acide yndyrore omega (omega-3, omega-6, omega-9), flavonoidë, fitosterole, pigmente, aminoacide dhe vitamina (A, B1, B2, B6, C, D ).  Ekstrakti i vajit të kërpit përmban më pak se 0.2% THC (9-delta tetrahydrocannabinol). Kanabinoidet, dhe veçanërisht CBD (Cannabidiol), lidhen me receptorët e sistemit endokannabinoid në lëkurë dhe me qelizat e shtresës sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), qelizat e gjëndrave dhjamore dhe mbaresat nervore në lëkurë, duke arritur efekt anti-inflamator dhe qetësues. 

Kanabidioli në CANOIL® kremi, bazuar në disa studime të kryera, mund: 

 • të ketë një efekt lokal anti-inflamator, 
 • për të reduktuar dhimbjen dhe kruajtjen, 
 • të ndikojë në sekretimin e yndyrave nga gjëndrat dhjamore (veçanërisht në lëkurë me sekretim të shtuar të gjëndrave dhjamore në lëkurë, në lidhje me moshën dhe statusin hormonal), 
 • për të reduktuar rritjen e tepërt të qelizave (hiperkeratoza). 

KANOIL® Kremi përmban gjithashtu vitaminë E, e cila ka një efekt të dobishëm në epitelizimin, rigjenerimin dhe ruajtjen e tonit të lëkurës. 

Produkte të tjera