20 vite punë të suksesshme

Replek

April 20, 2023

SHËNDETI JUAJ – DETYRIMI YNË

Me kalimin e viteve, me një synim dhe përkushtim të përcaktuar qartë, arritëm të krijojmë një kompani farmaceutike moderne që operon sipas standardeve më të larta të industrisë farmaceutike. Ne ndjekim trendet shkencore botërore dhe i zbatojmë ato në prodhimin e barnave gjenerike të cilësisë së lartë. Investojmë vazhdimisht në teknologji inovative, hapim mundësi të reja terapeutike dhe krijojmë vlera për brezat e ardhshëm.

Ne e arrijmë qëllimin tonë duke respektuar vazhdimisht vlerat e kompanisë, punonjësit, klientët dhe partnerët, duke ndërtuar bazat për bashkëpunim dhe besim afatgjatë. Vizioni ynë është të jemi ndër dhjetë kompanitë lider në tregjet ku jemi të pranishëm. Deri më tani, tregtojmë produktet tona në më shumë se 25 vende, në të pesë kontinentet dhe punojmë pa u lodhur për të pushtuar tregje të reja të huaja.

Vitin jubilar 2021 ua kushtojmë fëmijëve, sepse ata janë e ardhmja jonë. Për nder të përvjetorit të përbashkët dhe të z. Dushan Tuxharov, i cili është mbrojtës i SOS Fshatit të Fëmijëve që nga themelimi i tij, vazhdojmë traditën e solidaritetit dhe hapim një nënkapitull të ri në realizimin e vlerave kyçe si kompani me përgjegjësi shoqërore.

Me donacionet e kompanive dhe aktivitetet humanitare ndihmojmë në realizimin e misionit të Fshatit të Fëmijëve SOS “Ofrojmë një shtëpi të ngrohtë, kujdes dhe dashuri për çdo fëmijë”.

Mbështetni fushatën, ndihmoni jetimët!

Link për donacione individuale https://sos.org.mk/doniraj/

Lidhja e porosisë online https://grouper.mk/shop/green-shop

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak