fbpx

Иновативна формулација за нега со природен екстракт од канабис (CBD)

За здрава и сјајна кожа

Производи

Создаваме широк спектар на производи со висок квалитет со цел да ги задоволиме здравјето и потребите за убавина поврзани со современиот животен стил.

Лекови

Се грижиме за новите потреби на нашата заедница и нашите партнерите нудејќи широк спектар на високо-квалитетни лекови.

Додатоци за исхрана

Нашите додатоци за исхрана ќе обезбедат дневно препорачано внесување на витамини, минерали и други важни хранливи материи неопходни за оптимално здравје.

Козметика

Каноил

Доживувајќи глобална реафирмација поради многубројните здравствени придобивки, канабисот како растение е едно од најстарите билки користени во различни традиционални медицински третмани, пред илјадници години.

Антисептици & Дезинфициенси

Новиот начин на живот ја наметна потребата за креирање на ефикасни и сигурни дезинфициенси и антисептици, кои содржат висок процент на алкохол и имаат широк антимикробен спектар.

Производи

Пазари

Вработени

Години искуство

Процеси

Сите наши процеси, започнувајќи од производството, осигурувањето на квалитет, истражувањето и развојот, и завршувајќи со регулаторните активности, се еднакво важни за нас. Тие ни овозможуваат сигурност дека нашите производи се со врвен квалитет, во согласност со најновите регулативи и закони.

Истражување и Развој

Сите активности во нашето одделение за истражување и развој се изведуваат со една цел – развој и создавање на безбедни и ефикасни лекови со висок квалитет.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Производство

Сите процеси на производство во „Реплек Фарм“ – Скопје се извршуваат според јасно дефинирани процедури предодредени со стандардите за Добра производна пракса.

Прочитај повеќе

Производство на екстракти и производи од канабис за медицински цели

Произведуваме природни висококвалитетни екстракти од канабис вградени во различни фармацевтски дозирани форми, во согласност со високите стандарди на фармацевтската индустрија, за што поседуваме и Сертификат за сообразност на производител со GMP нормите.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Контрола на Квалитет

Нашите лаборатории се опремени со најсовремени, софистицирани инструменти, со цел да се задоволат потребите на современите трендови во фармацијата.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Обезбедување на Квалитет

Континуираните инвестиции во нашиот систем за контрола на квалитетот овозможуваат највисок квалитет на нашите производи и ги обезбедуваат највисоките барања за безбедност и ефикасност.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Регулаторни Активности

Секторот за регулаторни активности ги следи и имплементира сите регулативи и закони врзани за нашите производи на пазарите каде сме присутни.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Најнови вести

Прочитајте ги најновите наслови, вести и промоции…

Јавен повик

Јавен повик

На следниот линк можете да ги погледнете сите документи за годишното собрание....

Поставете прашање

10 + 10 =

За Нас

Нашиот концепт и наша основна цел беше изградба и основање на модерна фабрика за производство на лекови и други фармацевтски производи РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ, која беше завршена во 2001 година. Дизајниран, изграден и опремен во согласност со најновите барања за добра производна пракса и најстрогите барања за заштита на човековата средина, денес фабриката е современ, оперативен, високо-стандардизиран производен капацитет, кој произведува повеќе од 150 лекови, регистрирани во нашата земја и на многубројни странски пазари, во согласност со најстрогите барања за квалитет и безбедност на лековите. Наша идна цел е континуирано имплементирање на нови технологии во работењето, изградба на нови капацитети, проширување на палетата на производи, зголемување на бројот на извозните парнери и постигнување на поголема економичност.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

РЕПЛЕК АД
КАНОИЛ

Работни часови

Пон. - Пет. / 8.00 - 16.00