Historia jonë 

Replek është një kompani që ndërton një histori të suksesshme për 77 vjet, si në tregun maqedonas ashtu edhe në atë ndërkombëtar. Me kalimin e viteve ne kemi ndryshuar, kemi inovuar dhe kemi krijuar sinergji nga përvoja të ndryshme, duke u rritur së bashku me punonjësit tanë. Sot ne numërojmë 400 punonjës shumë të kualifikuar, entuziastë të nxitur nga vizioni i performancës, cilësisë dhe produkteve të njohura.

Strategjia jonë

Jemi të fokusuar në krijimin e produkteve që synojnë të mundësojnë një jetë më të gjatë dhe më cilësore. Të gjitha proceset e punës janë në kuadër të punës etike, punës me standardet më të larta si dhe sipas nevojave të reja të mënyrës moderne të jetesës.

Ne përpiqemi të krijojmë një qasje individuale për përdoruesit tanë. Synojmë të krijojmë mirëqenie. Vizioni ynë është të ndjekim gjithmonë nevojat e përdoruesve tanë, të ndjekim stilin e tyre të jetesës, të krijojmë një të ardhme më të mirë së bashku. Të gjithë këtë e bëjmë me pasion të madh për punën, për kërkimin dhe me guxim të madh për të përmbushur pritshmëritë tuaja.

Prej 77 vitesh, kemi punuar me përkushtim për produkte që janë të pranishme në përditshmërinë e secilit. Në të njëjtën kohë, investojmë në kapacitete më të mëdha dhe më të mira, marrim rreziqe dhe gjejmë zgjidhje të reja inovative për të ofruar një jetë më të mirë dhe më cilësore, kryerje më të lehtë të detyrave të përditshme, më shumë energji, më shumë kohë cilësore me të dashurit tuaj.

Punojmë sot, për mirëqenien tonë të përbashkët!

Puna jonë

Puna e Replek përfaqëson një sinergji të personelit të kualifikuar, inovacionit të procesit, shkencës dhe kërkimit. Ne jemi gjithmonë të hapur ndaj ideve të reja, vlerësojmë arsimin dhe njohuritë, inkurajojmë vizionin dhe ndryshimin. Vlerësojmë çdo ide të guximshme, mbështesim çdo hap inovativ. Pozicionohemi për të arritur një pozicion lider në tregun vendas si dhe në tregjet ndërkombëtare. Replek arrin rezultate të shkëlqyera ndër vite, si në tregun vendas ashtu edhe në atë të jashtëm. Jemi të pranishëm në më shumë se 25 vende të botës.

Aktivitetet tona kryesore janë:

Zhvillimi dhe kërkimi
Prodhimi
Regjistrimi dhe pozicionimi i produkteve në tregjet ekzistuese dhe të reja
Magazinimi dhe shpërndarja
Mbështetja e marketingut për produkte të reja
• CRM

Meet Our Team

Dushan Pecovski

Drejtor i Përgjithshëm

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Sfidat, mundësia për rritje, komunikimet e përditshme me njerëzit. Vizioni dhe vlerat që ne ndërtojmë.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Nuk kam ekuilibrin e duhur, por përpiqem. Hiking dhe ski.

 

Cila është motoja juaj?

Një qëllim pa plan është thjesht një dëshirë.

Kosta Koteski

Zëvendësdrejtor i Përgjithshëm

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Sinergjia e përvojave të mëparshme dhe mësimet e nxjerra, mundësia për rritje.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Çiklizëm, ski dhe vrap .

 

Cila është motoja juaj?

Kufizimet ekzistojnë, vetëm nëse i krijon.  

Naumçe Ivanovski

Drejtori operativ

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Ndikimi që kemi në jetën e përditshme. Mundësia për të krijuar një të ardhme më të mirë.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Vrapim, ecje, not dhe të gjitha sportet individuale janë gjithmonë një sfidë për mua.

 

Cila është motoja juaj?

Nuk mund ta mposhtni personin që nuk dorëzohet kurrë.

Pançe Gelevski

Drejtor i shitjes me shumicë

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Ekipi, dëshira dhe vizioni për të parë përpara.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj? Aplinizëm, ushqim të shëndetshëm nga mensa jonë dhe shumë buzëqeshje.

 

Cila është motoja juaj?

Gjithmonë duket e pamundur derisa është bërë.

Irena Slavevska Spirovska

Drejtor i Kontrollit të Cilësisë

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Frymëzimi është gjithmonë aty, por e gjej duke punuar shumë. Njerëzit e suksesshëm janë gjithmonë në kërkim të një mundësie për të ndihmuar të tjerët.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Dietë e ekuilibruar dhe konsum i mjaftueshëm i lëngjeve. Aktiviteti fizik i rregullt në natyrë në prani të diellit dhe ajrit të freskët e të pastër përmes shëtitjeve të gjata dhe çiklizmit.

 

Cila është motoja juaj?

Vetëm qielli është kufiri i suksesit.

Biljana Nestorovska Djoshevska

Drejtor i Departamentit të Prodhimit

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Sfida ime më e madhe është të bëj punën që dua, aty e marr energjinë time. Shtytësi im më i madh është motivimi të jemi më të mirë.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Ushqimi i duhur, ajri i pastër, vrapimi dhe njerëz pozitivë.

 

Cila është motoja juaj?

Nëse dëshiron diçka, mund ta arrish!

Milena Janiçeviq Hristova

Drejtore e Departamentit të Prokurimit

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Sfidat me të cilat përballem vazhdimisht dhe mundësia për t’u përballur dhe zgjidhur ato.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Me shumë të qeshura, shumë gjumë dhe shoqërim me njerëz pozitivë.

 

Cila është motoja juaj?

Jini të lumtur me atë që keni, ndërsa luftoni për atë që dëshironi.

Dushko Drvarov

Drejtor i Departamentit të Financës

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Sfidat dhe ndjenja e shtimit të vlerës.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Ecje dhe ruajtja e higjienës mendore.

 

Cila është motoja juaj?

Vetëm përpara

Liliana Makraduli

Drejtore e Departamentit të Zhvillimit dhe Kërkimit

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Sfidat e përditshme dhe mundësia për inovacion.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Me udhëtime, shoqërim me njerëz të lumtur e të buzëqeshur dhe shumë muzikë.

 

Cila është motoja juaj?

Këmbëngulje, punë dhe përmirësim i vazhdueshëm i njohurive.

Svetlana Neçeva

Drejtore e Departamentit të Veprimtarive Rregullative

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Transferimi i njohurive, mundësi për edukim të stafit të ri dhe kontributi në rritjen e kompanisë.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Shëtitje dhe shoqërim me njerëz të afërm.

 

Cila është motoja juaj?

Ëndërro, dëshiro dhe realizo!

Tomislav Dimovski

Drejtor i TI-së

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Sfida për përmirësimin e proceseve.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Noti dhe ping pongu 

 

Cila është motoja juaj?

Me punë të mjaftueshme, çdo qëllim mund të arrihet

Aleksandër Tomovski

Drejtor i Departamentit Ligjor

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Konkurrenca dhe shkëmbimi i ideve.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Sporti dhe shëtitja me qen.

 

Cila është motoja juaj?

Qëllimi justifikon mjetet.

Sonja Angelovska

Marketing i Korporatës dhe PR

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Energjia e ekipit, ndërtimi i historisë për Replek dhe sfidat e përditshme të tregut dinamik farmaceutik.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Ski, crossfit, not.

 

Cila është motoja juaj?

Punoni në heshtje, lëreni suksesin të bëjë të gjithë zhurmën.

Dojranka Anastasovska Cvetkovska

Drejtor i Departamentit të Burimeve Njerëzore

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Unë frymëzohem nga njerëzit, idetë e tyre për përmirësim, dhe veçanërisht kur shoh një ndryshim në të menduarit dhe veprimin e tyre.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Vitaminat, dielli dhe uji.

 

Cila është motoja juaj?

Ndryshimet ndodhin, pranojini si sfidë dhe nxirrni më të mirën prej tyre. 

Maya Anevska

Drejtore e Sektorit të Kanabisit

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Të jesh i pari, të jesh novator.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Shëtitje me qenin, shumë shoqëri me njerëz të dashur dhe shumë buzëqeshje.

 

Cila është motoja juaj?

Guximi do të thotë të mos lejoni që të ju pushtojë frika juaj.

Zorica Stojanovska

Drejtore e Departamentit të Strategjisë dhe Zhvillimit Global

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Ndryshimet. Mënyra se si jemi gati për t’iu përgjigjur ndryshimeve dhe të gjitha sfidat që sjell ndryshimi.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Pilates, çiklizëm.

 

Cila është motoja juaj?

Jeta është një ekuilibër midis heqjes dorë dhe mosdorëzimit.

Vasilako Beaka

Drejtor i Shërbimeve Teknike

Çfarë ju frymëzon në vendin e punës?

Mundësia për të transferuar njohuritë e mia, për të ndërtuar dhe trajnuar staf të ri me të gjitha sfidat.

 

Si kujdeseni për shëndetin tuaj?

Me shumë lexim, shikim filmash, kur mundem dhe disa shëtitje në mal.

 

Cila është motoja juaj?

Kthejini pengesat tuaja në mundësi.