Në gjendje të mirë

Për klientët tanë, për punonjësit tanë, për aksionarët tanë

Read more

Në gjendje të mirë

Për klientët tanë, për punonjësit tanë, për aksionarët tanë

Read more
a-barna-pa-recete

Barna pa recetë

b-suplemente-dietike

Suplemente dietike

c-canoil-sq

Canoil

d-kozmetike-cannabo

Kozmetikë Cannabo

Për ne

Нашата приказна

Replek është një kompani që ndërton një histori të suksesshme për 77 vjet, si në tregun maqedonas ashtu edhe në atë ndërkombëtar. Me kalimin e viteve ne kemi ndryshuar, kemi inovuar dhe kemi krijuar sinergji nga përvoja të ndryshme, duke u rritur së bashku me punonjësit tanë. Sot ne numërojmë 400 punonjës shumë të kualifikuar, entuziastë të nxitur nga vizioni i performancës, cilësisë dhe produkteve të njohura.

Lexo më shumë

Çfarë thonë përdoruesit tanë?

Oralcept është një produkt që e kam gjithmonë pranë, për fytin dhe ndonjëherë e përdor edhe për dhimbjet e mishrave të dhëmbëve.

Suzana S.

Ventor! Nëse ka një produkt për të cilin e njoh Replek, ai është Ventor!

Zharko R.

Vitaminat për fëmijët janë të shkëlqyera. Fëmija im i pëlqen ngjyrat dhe shijet e ndryshme.

Sara A.

Të dhëna për aksione

Aksionet e Replek janë të listuara në Bursën e Maqedonisë të letrave me vlerë.

Në këtë seksion mund të gjeni të gjitha të dhënat nga takimet vjetore si dhe raportet financiare.

Investitorët

Çmimi*

109400

Ndryshimi*

-0.36%