AKSIONI I DHURIMIT GJAKUT – ÇDO PIKE GJAK ËSHTË E RËNDËSISHME!

Replek

April 20, 2023

Periudhat e verës janë sfidë për dhurimin e gjakut për sa i përket grumbullimit të sasive të mjaftueshme të gjakut. 

Në fushatën e dhurimit të gjakut të organizuar në bashkëpunim me ISHP Institutin për Mjekësi Transfuzive dhe Kryqin e Kuq të RM-së, punonjësit e Replek dhuruan 135 njësi gjaku. 

Çdo pikë gjaku llogaritet! 

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak