Replek dhe Project Luck në veprim me Social Friday Activity

Replek

April 20, 2023

Si individë mund të bëjmë shumë, si ekip mund të bëjmë gjithçka!
Për një të ardhme më të bukur dhe më të besueshme!

Për kënaqësinë tonë të madhe, për herë të dytë ishim pjesë e një aktiviteti humanitar, nën moton “Social Friday is the New Black“.
Ekipi ynë dhe ekipi i Project Happiness së bashku paketuan paketa me donacion, si dhe dërguam produktet tona për imunitet të fortë dhe shëndet të shkëlqyer.

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak