Replek e CPHI

Replek

April 20, 2023

Dhe këtë vit, nga 1 deri më 3 nëntor, në Frankfurt u zhvillua një nga panairet më të mëdha farmaceutike CPHI.
Replek u shfaq për herë të parë si ekspozues në këtë panair. Në stendë u mbajtën takime me shumë klientë potencialë, tregje të reja potenciale si dhe takime me klientët ekzistues.
Kjo mundësi për Replek do të thotë konfirmim i pozicionit si një kompani me reputacion e fokusuar në hapjen e tregjeve të reja dhe krijimin e një historie të ndryshme biznesi.

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak