Shtabi i krizës viziton Replek

Replek

April 20, 2023

Ishim mikpritës të Shtabit të Krizave të Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut, me temën për masat për përballimin e krizës energjetike dhe tema nga ekonomia, të cilat sigurisht janë të mirëseardhura për Replek.

Si prodhues dhe eksportues i madh, ne kemi një rol të rëndësishëm në ekonominë e Maqedonisë. Ballafaqimi me krizën energjetike sigurisht që është në fokusin tonë dhe jemi mirënjohës për mbështetjen dhe iniciativën nga ODMV.

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak