Sigurim shëndetësor privat në Replek

Replek

April 20, 2023

Mirëqenia fillon me punonjësit tanë, pa u fokusuar në progresin e tyre dhe pa kujdes për punonjësit, nuk ka asnjë kompani që mund të arrijë qëllimet e saj. Replek nënshkroi një kontratë me Sava sigurim në Shkup për të gjithë punonjësit e saj aktualë dhe të ardhshëm, për sigurimet shëndetësore private. Zgjedhja e kompanisë ishte veçanërisht e rëndësishme për ne, ne donim të zgjidhnim një kompani që është lider në treg, një kompani që përshtatet në krijimin e misionit tonë – mirëqenien. 
Me këtë kontratë Replek konfirmon edhe një herë praktikën e kujdesit ndaj punonjësve! 

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak