Добро стање

Read more

Добро стање

Read more
a-lekovi-bez-recepta

Лекови без рецепта

b-dodaci-ishrani

Додаци исхрани

c-kanoil-sr

Каноил

d-cannabo-kosmetika-sr

Cannabo Козметика

За Нас

Нашата приказна

Реплек е компанија која 77 години гради успешна приказна, на македонскиот пазар но и на меѓунарoдниот пазар. Низ годините се менуваме, иновиравме и креиравме синергија од различни искуства, растевме заедно со нашите вработени. Денес, броиме 400 високо квалификувани вработени, ентузијасти водени од визијата на успешност, квалитет и производи кои се препознатливи 

Прочитај Повеќе

Што велат нашите корисници?

Оралсепт е производ кој ми е секогаш при рака, за грлото, a по некогаш го користам и за болни непца.  

Сузана С.

Вентор! Ако има производ по кој го знам Реплек, тоа е Вентор! 

Жарко Р.

Витамините за деца, се одлични. Моето дете ги сака различните бои и вкусови 

Сара А.

Податоци за акции

Акциите на Реплек котираат на Македонската Берза на хартии од вредност.

Во овој дел можете да ги најдете сите податоци од годишните собранија како и финансиските извештаи.

Инвеститори

Цена*

114999

Промена*

0%