Реплек во акција со Social Friday Activity

Replek

ноември 24, 2022

Постигнуваме заедно!

На 30ти септември се приклучивме кон акцијата на Social Friday Activity. Нашите доброволци, се приклучија на екипата од пунктот за бездомници во Момин Поток. Помагаа во кантината, разговараа со бездомниците, ги поделија донациите во лекови, облека и хигиенски препарати.

Слични Артикли

„Реплек“ уште еднаш се здоби со сертификатот за највисоки производни стандарди на Европската Унија

Програма „Јас, Реплек практикант“ – нова можност за зајакнување на работните вештините на младите

Соопштение за финансиски резултати 12.07.2023