Replika në veprim me Social Friday Activity

Replek

April 20, 2023

Së bashku arrijmë!

Më 30 shtator, ne iu bashkuam Aktivitetit, Social Friday Activity. . Vullnetarët tanë iu bashkuan ekipit nga qendra e të pastrehëve në Momin Potok. Ata ndihmuan në mensë, biseduan me të pastrehët, shpërndanë donacione në ilaçe, veshje dhe produkte higjienike.

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak