Na vizitoni dhe na takoni në stendën tonë!

Replek

April 20, 2023

Nga data 1-3 Nëntor, Replek për herë të parë do të marrë pjesë në panairin CPHI në Frankfurt.

Më shumë se 7000 kompani të njohura do të marrin pjesë në këtë event.

Ejani, na vizitoni, lini takimin tuaj!

Shihemi.

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak