Посетете нé и запознајте нé на нашиот штанд!

Replek

септември 22, 2022

Од 1-3 Ноември Реплек за прв пар ќе учествува на CPHI саемот во Франкфурт.
Повеќе од 7000 реномирани компании ќе заземат учество на овој настан.
Дојди, посети не, закажи го својот состанок!
Се гледаме.

 

Слични артикли

Реплек АД Скопје: Позитивните резултати во 2022, постигнати како резултат на
зајакнат извоз, ќе продолжат и во следната година

А – интегрирана дозвола како потврда за компанија со висока свест за животната средина

Во бизнисот веќе нема комфорност – интервју за „Блумберг Адрија“