The Distinguished Gentleman’s Ride

Replek

April 20, 2023

The Distinguished Gentleman’s Ride është një ngjarje me fokus në shëndetin e meshkujve.

Kjo ngjarje është e një natyre humanitare – duke mbledhur fonde për kërkimin më të fundit të kancerit të prostatës dhe programet e shëndetit mendor të meshkujve. Më 22 maj, punonjësit tanë do të marrin pjesë në Distinguished Gentleman’s Ride dhe do të mbështesin nismën për të rritur ndërgjegjësimin për parandalimin e kancerit të prostatës.

Bashkohuni me ne për të rritur ndërgjegjësimin për shëndetin fizik dhe mendor të meshkujve. Parandalimi është i rëndësishëm! Bëni kontrolle!

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak