Uebsajti Replek i qasshëm për njerëzit me disleksi 

Replek

April 20, 2023

Si një kompani e përkushtuar për të krijuar mirëqenie, ndjejmë një përgjegjësi të fortë për ta krijuar atë në të gjitha nivelet dhe për të gjitha grupet, përfshirë ata që luftojnë me sfida të ndryshme. 

Disleksia prek rreth 10% të popullsisë së botës dhe mund të ndodhë pavarësisht inteligjencës normale, shikimit të mirë, dëgjimit dhe motivimit për të mësuar. 
Kjo është arsyeja pse ne krijuam ueb faqen https://replek.mk/ të mund të lexohet lehtë për të gjithë njerëzit me disleksi. 
Duke zgjedhur opsionin PO, e gjithë ueb faqja shndërrohet në tekst të përshtatur për personat me disleksi. 

Vazhdojmë të kujdesemi dhe të krijojmë mirëqenie! 
Për të mirën time  

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak