„Реплек АД“ со раст од 44% на приходите од продажба во сегментот фармација

Replek

октомври 10, 2023

Слични Артикли

Конкурс – ЗАЕДНО ГИ КРЕИРАМЕ ВИТО И МИНА

„Реплек“ уште еднаш се здоби со сертификатот за највисоки производни стандарди на Европската Унија

Програма „Јас, Реплек практикант“ – нова можност за зајакнување на работните вештините на младите