Соопштение за финансиски резултати 12.07.2023

Replek

јули 12, 2023

СООПШТЕНИЕ


Продолжуваат позитивните резултати на Реплек АД – раст на приходите во
сегментот фармација од 32% во првата половина на годината
12.07.2023, Скопје – Јакнењето на позициите и освојувањето на нови извозни пазари го
продолжија растот на приходите на „Реплек АД“.

Види повеќе

Слични Артикли

„Реплек“ уште еднаш се здоби со сертификатот за највисоки производни стандарди на Европската Унија

Програма „Јас, Реплек практикант“ – нова можност за зајакнување на работните вештините на младите

Унгарија е новиот пазар на Реплек – продолжува зајакнувањето на извознитепозиции на пазарот на ЕУ