Replek Farm-Uniteti dhe shpirti i ekipit

Replek

April 20, 2023

Në formë dhe gjendje të shkëlqyer, ekipi i Replek Farm fitoi vendin e katërt në Garën tradicionale të Biznesit 2021, organizuar nga Prv do Vrv.

Konkurrentët e shumtë të Replek Farm, të ndarë në 5 skuadra, vrapuan këtë vit për nder të kolegut Jorgo të ndjerë para kohe dhe thanë:

“Ne vazhdimisht punojmë për përmirësimin tonë dhe synojmë lartë. Shihemi vitin e ardhshëm me një rezultat edhe më të mirë”

Artikuj të lidhur

Ambientet tona

Replek në një vizitë pune në Dhomën e Tregtisë

20 vjet Replek Farm – 20 vjet kryeqytet austriak