ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на понуди за продажба

Replek

ноември 16, 2022

Јавен повик за прибирање на понуди за продажба на имот – градежно земјиште

_Attachments__ReplekMarket_NM_141,5x187mm prodazba-01

Слични артикли

Реплек АД Скопје: Позитивните резултати во 2022, постигнати како резултат на
зајакнат извоз, ќе продолжат и во следната година

А – интегрирана дозвола како потврда за компанија со висока свест за животната средина

Во бизнисот веќе нема комфорност – интервју за „Блумберг Адрија“