ЈАВЕН ПОВИК

Replek

ноември 16, 2022

Јавен повик за прибирање на понуди за издавање под закуп на недвижност

_Attachments__ReplekMarket_NM_141,5x187mm renta-01

 

Слични артикли

Реплек АД Скопје: Позитивните резултати во 2022, постигнати како резултат на
зајакнат извоз, ќе продолжат и во следната година

А – интегрирана дозвола како потврда за компанија со висока свест за животната средина

Во бизнисот веќе нема комфорност – интервју за „Блумберг Адрија“