ADOLOR® Kold®

Paracetamol, pseudoephedrine, dextromethorfan

Indikacionet terapeutike 

  • Lehtëson simptomat e ftohjes dhe gripit (rrufë ose hundë të zëna, kollë e thatë irrituese) 
  • Redukton dhimbjen (dhimbje koke, dhimbje muskujsh, dhimbje kyçesh) 
  • E ul temperaturën 

Packaging:

Tableta të veshura me film 500 mg+30 mg+15 mg

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC N02B E51


ADOLOR® Kold

Paracetamol, pseudoephedrine, dextromethorfan

Indikacionet terapeutike 

  • Lehtëson simptomat e ftohjes dhe gripit (rrufë ose hundë të zëna, kollë e thatë irrituese) 
  • Redukton dhimbjen (dhimbje koke, dhimbje muskujsh, dhimbje kyçesh) 
  • E ul temperaturën 

Type:

Tableta të veshura me film 500 mg+30 mg+15 mg

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC N02B E51


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç 

  • 1 tabletë e veshur me film, 4 herë në ditë 
  • Nëse është e nevojshme, mund të merren njëherësh 2 tableta të veshura me film 
  •  Intervali midis dozave të veçanta duhet të jetë së paku 4 orë 
  • Doza maksimale ditore është 8 tableta të veshura me film 

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

1 tabletë e veshur me film përmban 500 mg paracetamol, 30 mg hidroklorur pseudoefedrinë dhe 15 mg hidrobromid dekstrometorfan. 

Paketimi

Një kuti me 20 tableta të veshura me film në një paketë blister. 

Produkte të tjera