Refalgin®®

Metamizole sodium

Indikacionet terapeutike   

Dhimbje të forta me origjinë të ndryshme, si dhimbje koke, dhimbje dhëmbi, nevralgji e nervit trigeminal, herpes zoster, lumbago, dhimbje të nervit shiatik, dhimbje gjatë reumatizmave akute dhe kronike, dhimbje muskulore, dhimbje postoperative dhe posttraumatike, dhimbje nga sëmundjet malinje, dhimbje barku renale dhe biliare. Gjendje febrile që nuk i përgjigjen terapisë me barna të tjera. 


Packaging:

Tableta 500 mg

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC N02B B02


Refalgin®

Metamizole sodium

Indikacionet terapeutike   

Dhimbje të forta me origjinë të ndryshme, si dhimbje koke, dhimbje dhëmbi, nevralgji e nervit trigeminal, herpes zoster, lumbago, dhimbje të nervit shiatik, dhimbje gjatë reumatizmave akute dhe kronike, dhimbje muskulore, dhimbje postoperative dhe posttraumatike, dhimbje nga sëmundjet malinje, dhimbje barku renale dhe biliare. Gjendje febrile që nuk i përgjigjen terapisë me barna të tjera. 


Type:

Tableta 500 mg

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC N02B B02


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Doza e vetme Doza ditore  Doza maksimale ditore 
Të rriturit  1-2 tableta (500-1000 mg)  1-4 herë në ditë  4g të ndara në 3-4 doza individuale 
Fëmijët me peshë trupore mbi 30 kg 

 

10 mg/kg (250-500 mg) 1-4 herë në ditë  8-17 mg/kg

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

1 tabletë përmban 500 mg metamizol natriumi. 

Paketimi

Kuti me 500 tableta 500 mg në një paketë blister.

Produkte të tjera