Krem nate CANNABO ®


Packaging:

50 ml krem

Way of issuing:

Product code:


Krem nate CANNABO 


Type:

50 ml krem

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

CANNABO kremi i natës përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit të marrë nga nxjerrja superkritike me CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO krem nate nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. CBD lidhet me receptorët e duhur të sistemit endokannabinoid në lëkurë dhe me qelizat e shtresës sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), duke arritur një efekt anti-inflamator dhe qetësues. Lëkura e fytyrës është drejtpërdrejt e ekspozuar ndaj ndikimit të dëmshëm të mjedisit të jashtëm. Ekspozimi ndaj rrezeve UV, ajrit të ndotur dhe faktorëve të tjerë stresues gjatë ditës çon në krijimin e radikaleve të lira që përshpejtojnë procesin e plakjes së lëkurës dhe çojnë në shfaqjen e rrudhave, zvogëlimin e tonit të lëkurës dhe lëkurës së thatë. CBD ka veti antioksiduese, neutralizon radikalet e lira dhe në këtë mënyrë rrit rezistencën e lëkurës, zvogëlon humbjen e lagështisë dhe plakjen e parakohshme të lëkurës. Kremi i natës CANNABO, për shkak të efektit antioksidant të CBD, mbron dhe detoksifikon lëkurën e fytyrës, ruan lagështinë e saj, zbut rrudhat dhe shtrëngon konturet e fytyrës. Kremi i natës CANNABO është një formulim inovativ, i destinuar për trajtim intensiv, rigjenerim dhe përtëritje efektive të lëkurës. CBD e kombinuar me kolagjenin, acidin hialuronik dhe retinolin, ndihmon në rivendosjen e lëkurës gjatë gjumit, duke e bërë lëkurën dukshëm më të lëmuar, më të shndritshme dhe me një pamje të rinovuar. Vetitë e CBD garantojnë hidratim intensiv të lëkurës dhe ofrojnë lëndë ushqyese në përmasa perfekte. Kremi i natës CANNABO është një kombinim i CBD me kolagjen, acid hialuronik, retinol (vitaminë A) dhe vitaminë E. Kolagjeni vepron kundër shenjave të plakjes duke zbutur rrudhat dhe linjat e holla, duke ripërcaktuar konturet dhe duke siguruar një ton më të barabartë të lëkurës. Acidi hialuronik ruan hidratimin e lëkurës, i mbush dukshëm rrudhat dhe parandalon formimin e të rejave, lëkura është e fortë dhe e lëmuar në prekje dhe duket e freskët dhe rrezatuese. Vitamina A redukton shfaqjen e rrudhave dhe përmirëson pamjen e përgjithshme të lëkurës dhe është më aktive gjatë natës. Vitamina E mbron lipidet epidermale, si dhe fibrat e kolagjenit dhe elastinës të lëkurës nga ndikimi i dëmshëm i mjedisit, lëmon dhe zbut lëkurën. Përbërësit shtesë rrisin efektin e kremit, duke stimuluar rigjenerimin e epidermës dhe duke korrigjuar papërsosmëritë e lëkurës gjatë natës. 

Përdorimi

CANNABO EXCLUSIVE kremi i natës mbron lëkurën nga efektet negative të ndikimeve atmosferike, mundëson detoksifikim intensiv dhe hidratim më të mirë të lëkurës gjatë natës, gjë që rikthen pamjen e lëkurës dhe lëkura e fytyrës duket më e shndritshme, dukshëm më e lëmuar, më e shkëlqyeshme dhe me pamje të rinovuar. Para përdorimit, lëkura duhet të pastrohet. Duke masazhuar aplikoni një sasi të vogël të kremit në lëkurën e fytyrës. Përdoreni kremin në mbrëmje për të arritur veprim intensiv gjatë natës. Gjatë përdorimit, kontakti me sytë duhet të shmanget. Kremi i natës CANNABO është i destinuar vetëm për përdorim të jashtëm. 

E rëndësishme përpara përdorimit

CANNABO kremi i natës nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të kremit. 

Përbërja

CBD natyrale  që hidraton dhe qetëson lëkurën, përshpejton rigjenerimin e saj dhe, më e rëndësishmja, e mbron atë nga ndikimet e jashtme të dëmshme (ndotja dhe radikalet e lira), duke parandaluar kështu plakjen e saj të parakohshme. 

Kolagjeni është më i rëndësishmi për të mbajtur një pamje rinore. Zbut rrudhat dhe i jep qëndrueshmëri lëkurës. Me përdorim të rregullt, forcon konturet e fytyrës dhe rikthen tonin e humbur. 

Hyaluron  që  ruan hidratimin e lëkurës, zbut rrudhat dhe parandalon formimin e rrudhave të reja në lëkurë. Ne përdorim hialuronan (Hya Care filer SL) me një formulë të veçantë që lejon përthithjen më të mirë në lëkurë dhe efektin maksimal.  

Vitamina E mbron lipidet epidermale, fibrat e kolagjenit dhe elastinës, lëmon dhe zbut lëkurën. 

Panthenol  ka një efekt hidratues dhe qetësues, zvogëlon skuqjen dhe irritimet. 

Retinol për një efekt shtesë në reduktimin e rrudhave, rindërtimin e kolagjenit dhe rigjenerimin maksimal gjatë natës. 

Paketimi

Një kuti me një tub prej 50 ml krem dhe një Udhëzues për pacientët 

CANNABO kremi i natës përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit të marrë nga nxjerrja superkritike me CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO krem nate nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. CBD lidhet me receptorët e duhur të sistemit endokannabinoid në lëkurë dhe me qelizat e shtresës sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), duke arritur një efekt anti-inflamator dhe qetësues. Lëkura e fytyrës është drejtpërdrejt e ekspozuar ndaj ndikimit të dëmshëm të mjedisit të jashtëm. Ekspozimi ndaj rrezeve UV, ajrit të ndotur dhe faktorëve të tjerë stresues gjatë ditës çon në krijimin e radikaleve të lira që përshpejtojnë procesin e plakjes së lëkurës dhe çojnë në shfaqjen e rrudhave, zvogëlimin e tonit të lëkurës dhe lëkurës së thatë. CBD ka veti antioksiduese, neutralizon radikalet e lira dhe në këtë mënyrë rrit rezistencën e lëkurës, zvogëlon humbjen e lagështisë dhe plakjen e parakohshme të lëkurës. Kremi i natës CANNABO, për shkak të efektit antioksidant të CBD, mbron dhe detoksifikon lëkurën e fytyrës, ruan lagështinë e saj, zbut rrudhat dhe shtrëngon konturet e fytyrës. Kremi i natës CANNABO është një formulim inovativ, i destinuar për trajtim intensiv, rigjenerim dhe përtëritje efektive të lëkurës. CBD e kombinuar me kolagjenin, acidin hialuronik dhe retinolin, ndihmon në rivendosjen e lëkurës gjatë gjumit, duke e bërë lëkurën dukshëm më të lëmuar, më të shndritshme dhe me një pamje të rinovuar. Vetitë e CBD garantojnë hidratim intensiv të lëkurës dhe ofrojnë lëndë ushqyese në përmasa perfekte. Kremi i natës CANNABO është një kombinim i CBD me kolagjen, acid hialuronik, retinol (vitaminë A) dhe vitaminë E. Kolagjeni vepron kundër shenjave të plakjes duke zbutur rrudhat dhe linjat e holla, duke ripërcaktuar konturet dhe duke siguruar një ton më të barabartë të lëkurës. Acidi hialuronik ruan hidratimin e lëkurës, i mbush dukshëm rrudhat dhe parandalon formimin e të rejave, lëkura është e fortë dhe e lëmuar në prekje dhe duket e freskët dhe rrezatuese. Vitamina A redukton shfaqjen e rrudhave dhe përmirëson pamjen e përgjithshme të lëkurës dhe është më aktive gjatë natës. Vitamina E mbron lipidet epidermale, si dhe fibrat e kolagjenit dhe elastinës të lëkurës nga ndikimi i dëmshëm i mjedisit, lëmon dhe zbut lëkurën. Përbërësit shtesë rrisin efektin e kremit, duke stimuluar rigjenerimin e epidermës dhe duke korrigjuar papërsosmëritë e lëkurës gjatë natës. 

Produkte të tjera