CANNABO Reven plus krem për venat  ®


Packaging:

Way of issuing:

Product code:


CANNABO Reven plus krem për venat  


Type:

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

CANNABO Reven plus është një krem për venat që përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit, i marrë nga nxjerrja superkritike me CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO Reven plus nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. Lëkura është organi më i madh në të cilin ka struktura që kanë një ndikim modulues në qarkullimin lokal të gjakut dhe limfës, funksionin e gjëndrave të djersës, reagimin imun dhe përgjigjen inflamatore. Në shtresën sipërfaqësore të lëkurës (epidermë) ka receptorë të sistemit endokannabinoid me të cilët lidhet CBD, duke shfaqur një efekt anti-inflamator dhe/ose imunomodulues. Përveç kësaj, CBD shfaq veti të forta antioksidante dhe duke neutralizuar radikalet e lira mund të ndihmojë në reduktimin e dëmtimit të qelizave, veçanërisht indit lidhës dhe murit të enëve të gjakut, duke reduktuar kështu proceset inflamatore në lëkurë. Shfaqja e “sindromës së këmbëve të rënda” e ndjekur nga një ndjenjë lodhjeje, rëndimi, shqetësimi, ënjtje, skuqje dhe dhimbje në këmbë, vjen si pasojë e qarkullimit të vështirë venoz. Nëse qarkullimi pengohet për një kohë të gjatë, mund të fillojë një proces inflamator dhe të shpërthejnë kapilarët sipërfaqësorë, gjë që mund të çojë në dobësimin e mureve të venave dhe shfaqjen e venave me variçe. Këtë gjendje e shkaktojnë faktorë të ndryshëm: qëndrimi i zgjatur në këmbë ose ulur, pasiviteti fizik, rritja e peshës trupore, gjinia, mosha, shtatzënia, predispozita gjenetike, statusi hormonal, pirja e duhanit etj. Kremi CANNABO Reven plus për venat është një formulim inovativ që mund të përdoret për të stimuluar qarkullimin venoz dhe për të lehtësuar inflamacionin, për të reduktuar ënjtjen dhe dhimbjen, dhe në këtë mënyrë ndjenjën e rëndimit, shqetësimit dhe mpirjes në këmbë. CANNABO Reven plus përmban CBD (kanabidiol) dhe ekstrakte të gështenjës së kalit, arnicës dhe hardhisë së rrushit, dhe mund të ketë efekte venotonike (përmirëson tonin venoz dhe forcon rezistencën e kapilarëve), anti-edematoz (ul ënjtjen) dhe efekte anti-inflamatore. Ekstrakti i farës së gështenjës së kalit ndihmon në përmirësimin e tonit të venave, stimulon qarkullimin e gjakut, normalizon shkëmbimin e substancave në inde dhe përmirëson rrjedhën limfatike. Ekstrakti i lules së arnicës ka veti të theksuara analgjezike, anti-inflamatore dhe antiedema, përmirëson qarkullimin e gjakut në lëkurë dhe ndikon në mënyrë aktive në resorbimin e hematomave (mavijosjeve). Ekstrakti i gjetheve të hardhisë së rrushit ndihmon në forcimin e mureve të venave, mund të përmirësojë tonin e tyre dhe të zvogëlojë përshkueshmërinë e indit lidhës, gjë që mund të parandalojë zhvillimin e venave me variçe. CANNABO Reven plus formulimi inovativ, me efektin anti-inflamator dhe antioksidant të CBD, i plotësuar nga veprimi i ekstrakteve të gështenjës së kalit, arnicës dhe hardhisë, kontribuon në kapërcimin e “sindromës së këmbëve të rënda”, nyjeve të fryra të këmbëve, shfaqjes së kapilarëve të çarë dhe reduktimi i ënjtjes dhe dhimbjes lokale, pra përmirësimi i qarkullimit venoz të këmbëve. Kremi për venat CANNABO Reven plus ndihmon me: 

 • “sindroma e këmbëve të rënda” (dhimbje dhe ndjesi rëndimi në këmbë, ngërçe gjatë natës në pulpat e këmbës, kruajtje, ënjtje e këmbëve), ndjenja e rëndimit në këmbë gjatë shtatzënisë ose kur qëndroni në këmbë për një kohë të gjatë; 
 • heqjen e inflamacionit, zvogëlimin e dhimbjes, skuqjen; 
 • relaksim dhe largim të ndjenjës së lodhjes në këmbë; 
 • stimulimi i qarkullimit të gjakut; 
 • lëndime (blana, ënjtje të indeve të buta, hematoma post-traumatike, shtrirje ligamentesh), infiltrate pas injeksioneve; 
 • zvogëlimi i përshkueshmërisë dhe brishtësisë së kapilarëve; 
 • venat me variçe. CANNABO Reven plus si një agjent venotonik mund të përdoret në mënyrë të barabartë për të parandaluar shfaqjen e venave me variçe, për të relaksuar këmbët pas një dite të vështirë pune, gjatë pasivitetit fizik, çekuilibrit hormonal ose gjatë shtatzënisë. 

Përdorimi

Kremi CANNABO Reven plus për venat aplikohet dy herë në ditë (zakonisht në mëngjes dhe në mbrëmje) në një shtresë të hollë në pjesën përkatëse të lëkurës së këmbëve, me një masazh të butë me lëvizje rrethore në drejtim të kundërt të akrepave të orës nga kyçet e duarve deri te gjunjët. Nëse ka venat me variçe, kremi aplikohet pa masazh. Gjatë përdorimit, kontakti me sytë duhet të shmanget. CANNABO Raven plus është dedikuar vetëm për përdorim të jashtëm. 

E rëndësishme përpara përdorimit

CANNABO Raven plus nuk duhet të përdoret në lëkurë të dëmtuar ose me plagë. CANNABO Reven plus nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të kremit. 

Përbërja

150 ml CANNABO Reven plus kremi i venave përmban ekstrakt natyral të kanabisit që siguron 225 mg CBD (kanabidiol i nxjerrë nga bima e kërpit). CBD natyraleNëpërmjet efektit të tij antioksidues, ndihmon në reduktimin e dëmtimit të qelizave, veçanërisht të indit lidhor, mureve të enëve të gjakut dhe redukton proceset inflamatore në lëkurë. 

Ekstrakti i farës së gështenjës së kalit përmirëson tonin e venave, stimulon qarkullimin dhe largimin e toksinave 

Ekstrakti i luleve të arnicës ka një efekt të theksuar analgjezik, antiinflamator dhe antiedematoz, i cili ndikon në resorbimin e hematomave (blanave).  

Ekstrakti i gjetheve të hardhisë forcon muret e venave, përmirëson tonin e tyre, zvogëlon përshkueshmërinë e kapilarëve, duke parandaluar kështu zhvillimin e venave me variçe 

Paketimi

Kuti me një tub 150 ml krem

CANNABO Reven plus është një krem për venat që përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit, i marrë nga nxjerrja superkritike me CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO Reven plus nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. Lëkura është organi më i madh në të cilin ka struktura që kanë një ndikim modulues në qarkullimin lokal të gjakut dhe limfës, funksionin e gjëndrave të djersës, reagimin imun dhe përgjigjen inflamatore. Në shtresën sipërfaqësore të lëkurës (epidermë) ka receptorë të sistemit endokannabinoid me të cilët lidhet CBD, duke shfaqur një efekt anti-inflamator dhe/ose imunomodulues. Përveç kësaj, CBD shfaq veti të forta antioksidante dhe duke neutralizuar radikalet e lira mund të ndihmojë në reduktimin e dëmtimit të qelizave, veçanërisht indit lidhës dhe murit të enëve të gjakut, duke reduktuar kështu proceset inflamatore në lëkurë. Shfaqja e “sindromës së këmbëve të rënda” e ndjekur nga një ndjenjë lodhjeje, rëndimi, shqetësimi, ënjtje, skuqje dhe dhimbje në këmbë, vjen si pasojë e qarkullimit të vështirë venoz. Nëse qarkullimi pengohet për një kohë të gjatë, mund të fillojë një proces inflamator dhe të shpërthejnë kapilarët sipërfaqësorë, gjë që mund të çojë në dobësimin e mureve të venave dhe shfaqjen e venave me variçe. Këtë gjendje e shkaktojnë faktorë të ndryshëm: qëndrimi i zgjatur në këmbë ose ulur, pasiviteti fizik, rritja e peshës trupore, gjinia, mosha, shtatzënia, predispozita gjenetike, statusi hormonal, pirja e duhanit etj. Kremi CANNABO Reven plus për venat është një formulim inovativ që mund të përdoret për të stimuluar qarkullimin venoz dhe për të lehtësuar inflamacionin, për të reduktuar ënjtjen dhe dhimbjen, dhe në këtë mënyrë ndjenjën e rëndimit, shqetësimit dhe mpirjes në këmbë. CANNABO Reven plus përmban CBD (kanabidiol) dhe ekstrakte të gështenjës së kalit, arnicës dhe hardhisë së rrushit, dhe mund të ketë efekte venotonike (përmirëson tonin venoz dhe forcon rezistencën e kapilarëve), anti-edematoz (ul ënjtjen) dhe efekte anti-inflamatore. Ekstrakti i farës së gështenjës së kalit ndihmon në përmirësimin e tonit të venave, stimulon qarkullimin e gjakut, normalizon shkëmbimin e substancave në inde dhe përmirëson rrjedhën limfatike. Ekstrakti i lules së arnicës ka veti të theksuara analgjezike, anti-inflamatore dhe antiedema, përmirëson qarkullimin e gjakut në lëkurë dhe ndikon në mënyrë aktive në resorbimin e hematomave (mavijosjeve). Ekstrakti i gjetheve të hardhisë së rrushit ndihmon në forcimin e mureve të venave, mund të përmirësojë tonin e tyre dhe të zvogëlojë përshkueshmërinë e indit lidhës, gjë që mund të parandalojë zhvillimin e venave me variçe. CANNABO Reven plus formulimi inovativ, me efektin anti-inflamator dhe antioksidant të CBD, i plotësuar nga veprimi i ekstrakteve të gështenjës së kalit, arnicës dhe hardhisë, kontribuon në kapërcimin e “sindromës së këmbëve të rënda”, nyjeve të fryra të këmbëve, shfaqjes së kapilarëve të çarë dhe reduktimi i ënjtjes dhe dhimbjes lokale, pra përmirësimi i qarkullimit venoz të këmbëve. Kremi për venat CANNABO Reven plus ndihmon me: 

 • “sindroma e këmbëve të rënda” (dhimbje dhe ndjesi rëndimi në këmbë, ngërçe gjatë natës në pulpat e këmbës, kruajtje, ënjtje e këmbëve), ndjenja e rëndimit në këmbë gjatë shtatzënisë ose kur qëndroni në këmbë për një kohë të gjatë; 
 • heqjen e inflamacionit, zvogëlimin e dhimbjes, skuqjen; 
 • relaksim dhe largim të ndjenjës së lodhjes në këmbë; 
 • stimulimi i qarkullimit të gjakut; 
 • lëndime (blana, ënjtje të indeve të buta, hematoma post-traumatike, shtrirje ligamentesh), infiltrate pas injeksioneve; 
 • zvogëlimi i përshkueshmërisë dhe brishtësisë së kapilarëve; 
 • venat me variçe. CANNABO Reven plus si një agjent venotonik mund të përdoret në mënyrë të barabartë për të parandaluar shfaqjen e venave me variçe, për të relaksuar këmbët pas një dite të vështirë pune, gjatë pasivitetit fizik, çekuilibrit hormonal ose gjatë shtatzënisë. 

Produkte të tjera