Tableta paracetamol®

Paracetamol

Indikacionet terapeutike 

Trajtimi i dhimbjeve të lehta deri të moderuara, duke përfshirë dhimbje koke, migrenë, nevralgji, dhimbje dhëmbi, dhimbje të fytit, dhimbje menstruale, lehtësim simptomatik të dhimbjeve reumatizmale dhe në grip ose ftohje të shoqëruar me temperaturë të ngritur të trupit. 


Packaging:

Tableta 500 mg

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC N02B E01


Tableta paracetamol

Paracetamol

Indikacionet terapeutike 

Trajtimi i dhimbjeve të lehta deri të moderuara, duke përfshirë dhimbje koke, migrenë, nevralgji, dhimbje dhëmbi, dhimbje të fytit, dhimbje menstruale, lehtësim simptomatik të dhimbjeve reumatizmale dhe në grip ose ftohje të shoqëruar me temperaturë të ngritur të trupit. 


Type:

Tableta 500 mg

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC N02B E01


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Doza e rekomanduar ditore Doza maksimale ditore
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç 2 tableta çdo 4 orë 8 tableta gjatë 24 orëve
Fëmijët nga 6 deri në 12 vjeç ½ – 1 tabletë çdo 4 orë 4 tableta gjatë 24 orëve

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

1 tabletë përmban 500 mg paracetamol. 

Paketimi

Kuti me 500 tableta 500 mg në një paketë blister.

Produkte të tjera