Shampo Reconazole®®

Кetoconazole

Indikacionet terapeutike  

Parandalimi dhe trajtimi i infeksioneve të shkaktuara nga Malassezia, si zbokthi, dermatiti seborrheik dhe tinea versicolor (infeksion mykotik i lëkurës). 

  • Efekti është i dukshëm pas 7 ditësh nga trajtimi 
  • Vepron lokalisht, pa resorbim sistemik 
  • Nuk ka efekte anësore 
  • Ka një erë të këndshme 

Packaging:

Shampo 2%

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC D01AC08


Shampo Reconazole®

Кetoconazole

Indikacionet terapeutike  

Parandalimi dhe trajtimi i infeksioneve të shkaktuara nga Malassezia, si zbokthi, dermatiti seborrheik dhe tinea versicolor (infeksion mykotik i lëkurës). 

  • Efekti është i dukshëm pas 7 ditësh nga trajtimi 
  • Vepron lokalisht, pa resorbim sistemik 
  • Nuk ka efekte anësore 
  • Ka një erë të këndshme 

Type:

Shampo 2%

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC D01AC08


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Të rriturit dhe fëmijët: 
Shampo aplikohet në pjesën e dhimbshme të lëkurës ose   flokëve. Pas 3-5 minutash, shpëlajeni mirë me ujë

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

1g shampo përmban 20 mg ketokonazol 

Paketimi

Një kuti me shampo (2%) në një shishe plastike 120 ml.

Produkte të tjera