Shampo CANNABO ®


Packaging:

Shampo CANNABO

Way of issuing:

Product code:


Shampo CANNABO 


Type:

Shampo CANNABO

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

CANNABO shampo përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit të marrë nga nxjerrja superkritike me CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO shampo nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. CBD lidhet me receptorët e duhur të sistemit endokannabinoid në lëkurë dhe me qelizat e shtresës sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), duke arritur një efekt anti-inflamator dhe qetësues në lëkurën e kokës (skalpi). Lëkura e kokës dhe flokët janë të ekspozuar drejtpërdrejt ndaj ndikimit të dëmshëm të mjedisit të jashtëm dhe trajtimeve të shpeshta kozmetike. Ekspozimi ndaj rrezeve UV, ajrit të ndotur dhe faktorëve të tjerë stresues çon në krijimin e radikaleve të lira që mund të kenë një efekt të dëmshëm në lëkurën e kokës, dhe rrjedhimisht në cilësinë dhe pamjen e flokëve. CBD ka veti antioksiduese, neutralizon radikalet e lira, gjë që rrit rezistencën e lëkurës së kokës dhe redukton humbjen e lagështisë. Shampo CANNABO, për shkak të efektit antioksidant të CBD, mbron dhe detoksifikon skalpin e kokës, ruan lagështinë e tij dhe redukton yndyrën e flokëve. Shampo CANNABO është një kombinim inovativ i CBD, ekstraktit të dredhkës dhe pantenolit. Ekstrakti i dredhkës përmirëson qarkullimin e gjakut në lëkurën e kokës, i cili siguron një shkëmbim më të mirë të lëndëve ushqyese në gjëndrat e flokëve dhe kontribuon në uljen e humbjes së flokëve. Panthenoli vepron si një anti-inflamator, ka një efekt hidratues dhe qetësues, i cili ushqen dhe hidraton skalpin dhe flokët. Shampo CANNABO me efektin anti-inflamator dhe antioksidant të CBD, plotësuar me veprimin e ekstraktit të dredhkës dhe pantenolit mbron dhe detoksifikon skalpin e kokës, ruan lagështinë e tij, lehtëson irritimin dhe zbokthin e lehtë të kokës, duke kontribuar kështu në flokë të shëndetshme dhe me shkëlqim. Shampo CANNABO është e përshtatshme për përdorim të përditshëm. Lahet butësisht dhe thellë, largon papastërtitë dhe ushqen skalpin dhe flokët. Veprimi i ndërsjellë i komponentëve përbërës çon në një përmirësim të gjendjes dhe pamjes së flokëve. Duke përdorur shampon CANNABO, flokët bëhen me shkëlqim dhe të shëndetshëm. 

Përdorimi

Shampo CANNABO është dedikuar për përdorim të përditshëm dhe për të gjitha llojet e flokëve. Aplikoni shampon në kokë, masazhoni lehtë dhe më pas shpëlajeni me ujë. Gjatë përdorimit, kontakti me sytë duhet të shmanget. Shampo CANNABO është menduar vetëm për përdorim të jashtëm

E rëndësishme përpara përdorimit

Shampo CANNABO nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të shampos. 

Përbërja

150 ml CANNABO shampo përmban ekstrakt natyral të kanabisit që siguron 150 mg CBD (kanabidiol i nxjerrë nga bima e kërpit). CBD natyrale ka një efekt anti-inflamator dhe antioksidant, mbron dhe detoksifikon skalpin dhe flokët, ruan lagështinë e tij dhe redukton yndyrën. Përveç kësaj, kanabidioli lehtëson irritimin e kokës dhe zbokthin. 

Ekstrakti i dredhkës përmirëson qarkullimin e gjakut në lëkurën e kokës, duke siguruar kështu një shkëmbim më të mirë të lëndëve ushqyese në gjëndrat e flokëve dhe duke kontribuar në uljen e humbjes së flokëve. 

Panthenol ka një efekt hidratues dhe qetësues, i cili ushqen dhe hidraton skalpin dhe flokët. 

Paketimi

Një kuti me shishe plastike me shampo 150 ml

CANNABO shampo përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit të marrë nga nxjerrja superkritike me CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO shampo nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. CBD lidhet me receptorët e duhur të sistemit endokannabinoid në lëkurë dhe me qelizat e shtresës sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), duke arritur një efekt anti-inflamator dhe qetësues në lëkurën e kokës (skalpi). Lëkura e kokës dhe flokët janë të ekspozuar drejtpërdrejt ndaj ndikimit të dëmshëm të mjedisit të jashtëm dhe trajtimeve të shpeshta kozmetike. Ekspozimi ndaj rrezeve UV, ajrit të ndotur dhe faktorëve të tjerë stresues çon në krijimin e radikaleve të lira që mund të kenë një efekt të dëmshëm në lëkurën e kokës, dhe rrjedhimisht në cilësinë dhe pamjen e flokëve. CBD ka veti antioksiduese, neutralizon radikalet e lira, gjë që rrit rezistencën e lëkurës së kokës dhe redukton humbjen e lagështisë. Shampo CANNABO, për shkak të efektit antioksidant të CBD, mbron dhe detoksifikon skalpin e kokës, ruan lagështinë e tij dhe redukton yndyrën e flokëve. Shampo CANNABO është një kombinim inovativ i CBD, ekstraktit të dredhkës dhe pantenolit. Ekstrakti i dredhkës përmirëson qarkullimin e gjakut në lëkurën e kokës, i cili siguron një shkëmbim më të mirë të lëndëve ushqyese në gjëndrat e flokëve dhe kontribuon në uljen e humbjes së flokëve. Panthenoli vepron si një anti-inflamator, ka një efekt hidratues dhe qetësues, i cili ushqen dhe hidraton skalpin dhe flokët. Shampo CANNABO me efektin anti-inflamator dhe antioksidant të CBD, plotësuar me veprimin e ekstraktit të dredhkës dhe pantenolit mbron dhe detoksifikon skalpin e kokës, ruan lagështinë e tij, lehtëson irritimin dhe zbokthin e lehtë të kokës, duke kontribuar kështu në flokë të shëndetshme dhe me shkëlqim. Shampo CANNABO është e përshtatshme për përdorim të përditshëm. Lahet butësisht dhe thellë, largon papastërtitë dhe ushqen skalpin dhe flokët. Veprimi i ndërsjellë i komponentëve përbërës çon në një përmirësim të gjendjes dhe pamjes së flokëve. Duke përdorur shampon CANNABO, flokët bëhen me shkëlqim dhe të shëndetshëm. 

Produkte të tjera