Krem dite CANNABO  ®


Packaging:

Krem dite

Way of issuing:

Product code:


Krem dite CANNABO  


Type:

Krem dite

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

CANNABO kremi i ditës përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit të marrë nga nxjerrja superkritike me CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO krem dite nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. CBD lidhet me receptorët e duhur të sistemit endokannabinoid në lëkurë dhe me qelizat e shtresës sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), duke arritur një efekt anti-inflamator dhe qetësues. Lëkura e fytyrës është drejtpërdrejt e ekspozuar ndaj ndikimit të dëmshëm të mjedisit të jashtëm. Ekspozimi ndaj rrezeve UV, ajrit të ndotur dhe faktorëve të tjerë stresues gjatë ditës çon në krijimin e radikaleve të lira që përshpejtojnë procesin e plakjes së lëkurës dhe çojnë në shfaqjen e rrudhave, zvogëlimin e tonit të lëkurës dhe lëkurës së thatë. CBD ka veti antioksiduese, neutralizon radikalet e lira dhe në këtë mënyrë rrit rezistencën e lëkurës, zvogëlon humbjen e lagështisë dhe plakjen e parakohshme të lëkurës. Kremi dite CANNABO me CBD, për shkak të efektit antioksidant të CBD, mbron dhe detoksifikon lëkurën e fytyrës, ruan lagështinë e saj, zbut rrudhat dhe shtrëngon konturet e fytyrës. Duke futur teknologji inovative dhe duke kombinuar CBD dhe formulimin delikat të pasuruar me kolagjen dhe acid hialuronik, të metat reduktohen shpejt për të arritur një pamje rinore. Vetitë e CBD garantojnë hidratim intensiv të lëkurës dhe ofrojnë lëndë ushqyese në përmasa perfekte. Kremi dite CANNABO është një kombinim i CBD me kolagjen, acid hialuronik, vitaminë E dhe panthenol. Kolagjeni vepron kundër shenjave të plakjes duke zbutur rrudhat dhe linjat e holla, duke ripërcaktuar konturet dhe duke siguruar një ton më të barabartë të lëkurës. Acidi hialuronik ruan hidratimin e lëkurës, i mbush dukshëm rrudhat dhe parandalon formimin e të rejave, lëkura është e fortë dhe e lëmuar në prekje dhe duket e freskët dhe rrezatuese. Vitamina E, mbron lipidet epidermale, si dhe fibrat e kolagjenit dhe elastinës të lëkurës nga ndikimi i dëmshëm i mjedisit. Panthenoli ka një efekt hidratues dhe qetësues, zvogëlon skuqjen dhe ka një efekt anti-inflamator. Përbërësit shtesë rrisin efektin e kremit, duke stimuluar rigjenerimin e epidermës dhe duke korrigjuar papërsosmëritë e lëkurës gjatë ditës. 

Përdorimi

Kremi dite CANNABO mbron lëkuren nga efektet negative të ndikimeve atmosferike, mundëson detoksifikim dhe hidratim më të mirë, lëmon dhe zbut lëkuren, redukton rrudhat dhe parregullsitë, duke ruajtur hidratimin gjate gjithë ditës. Para përdorimit, lëkura duhet të pastrohet. Duke masazhuar aplikoni një sasi të vogël të kremit në lëkurën e fytyrës. Përdoreni kremin në mëngjes dhe gjatë ditës, sipas nevojave tuaja. Gjatë përdorimit, kontakti me sytë duhet të shmanget.  

E rëndësishme përpara përdorimit

Kremi dite CANNABO është i dedikuar vetëm për përdorim të jashtëm. Kremi i ditës nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të kremit. 

Përbërja

CBD natyrale që hidraton dhe qetëson lëkurën, përshpejton rigjenerimin e saj dhe, më e rëndësishmja, e mbron atë nga ndikimet e jashtme të dëmshme (ndotja dhe radikalet e lira), duke parandaluar kështu plakjen e saj të parakohshme. 

Kolagjeni është më i rëndësishmi për të mbajtur një pamje rinore. Zbut rrudhat dhe i jep qëndrueshmëri lëkurës. Me përdorim të rregullt, forcon konturet e fytyrës dhe rikthen tonin e humbur. 

Hyaluron që ruan hidratimin e lëkurës, zbut rrudhat dhe parandalon formimin e rrudhave të reja në lëkurë. Ne përdorim hialuronan (Hya Care filer SL) me një formulë të veçantë që lejon përthithjen më të mirë në lëkurë dhe efektin maksimal.  

Vitamina E mbron lipidet epidermale, fibrat e kolagjenit dhe elastinës, lëmon dhe zbut lëkurën. 

Panthenol  ka një efekt hidratues dhe qetësues, zvogëlon skuqjen dhe irritimet. 

Paketimi

Kuti me tub prej 50 g krem 

CANNABO kremi i ditës përmban kanabidiol (CBD), domethënë një ekstrakt vaji nga bima e kërpit të marrë nga nxjerrja superkritike me CO2, me një mungesë të provuar të herbicideve dhe pesticideve. CANNABO krem dite nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. CBD lidhet me receptorët e duhur të sistemit endokannabinoid në lëkurë dhe me qelizat e shtresës sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), duke arritur një efekt anti-inflamator dhe qetësues. Lëkura e fytyrës është drejtpërdrejt e ekspozuar ndaj ndikimit të dëmshëm të mjedisit të jashtëm. Ekspozimi ndaj rrezeve UV, ajrit të ndotur dhe faktorëve të tjerë stresues gjatë ditës çon në krijimin e radikaleve të lira që përshpejtojnë procesin e plakjes së lëkurës dhe çojnë në shfaqjen e rrudhave, zvogëlimin e tonit të lëkurës dhe lëkurës së thatë. CBD ka veti antioksiduese, neutralizon radikalet e lira dhe në këtë mënyrë rrit rezistencën e lëkurës, zvogëlon humbjen e lagështisë dhe plakjen e parakohshme të lëkurës. Kremi dite CANNABO me CBD, për shkak të efektit antioksidant të CBD, mbron dhe detoksifikon lëkurën e fytyrës, ruan lagështinë e saj, zbut rrudhat dhe shtrëngon konturet e fytyrës. Duke futur teknologji inovative dhe duke kombinuar CBD dhe formulimin delikat të pasuruar me kolagjen dhe acid hialuronik, të metat reduktohen shpejt për të arritur një pamje rinore. Vetitë e CBD garantojnë hidratim intensiv të lëkurës dhe ofrojnë lëndë ushqyese në përmasa perfekte. Kremi dite CANNABO është një kombinim i CBD me kolagjen, acid hialuronik, vitaminë E dhe panthenol. Kolagjeni vepron kundër shenjave të plakjes duke zbutur rrudhat dhe linjat e holla, duke ripërcaktuar konturet dhe duke siguruar një ton më të barabartë të lëkurës. Acidi hialuronik ruan hidratimin e lëkurës, i mbush dukshëm rrudhat dhe parandalon formimin e të rejave, lëkura është e fortë dhe e lëmuar në prekje dhe duket e freskët dhe rrezatuese. Vitamina E, mbron lipidet epidermale, si dhe fibrat e kolagjenit dhe elastinës të lëkurës nga ndikimi i dëmshëm i mjedisit. Panthenoli ka një efekt hidratues dhe qetësues, zvogëlon skuqjen dhe ka një efekt anti-inflamator. Përbërësit shtesë rrisin efektin e kremit, duke stimuluar rigjenerimin e epidermës dhe duke korrigjuar papërsosmëritë e lëkurës gjatë ditës. 

Produkte të tjera