Forvita® Kids Shurup®

Shurup me multivitamina 

Shëndet më i mirë për fëmijët tanë 

Imunitet më të mirë 

Eshtra të forta dhe dhëmbë të shëndetshëm 


Packaging:

Shurup me multivitamina

Way of issuing:

Product code:


Forvita® Kids Shurup

Shurup me multivitamina 

Shëndet më i mirë për fëmijët tanë 

Imunitet më të mirë 

Eshtra të forta dhe dhëmbë të shëndetshëm 


Type:

Shurup me multivitamina

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

Forvita® Kids është një suplement ushqimor me shije portokalli që përmban një kombinim të 9 vitaminave dhe ka për qëllim të plotësojë ushqimin dhe të mbështesë rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve, për imunitet më të mirë dhe eshtra të forta dhe dhëmbë të shëndetshëm. 

Përdorimi i shurupit është shumë i lehtë dhe praktik – një herë në ditë, mundësisht në mëngjes pas një vakti. Nëse është e nevojshme, shurupi mund të tretet në ujë ose lëng frutash dhe të konsumohet menjëherë. 

Forvita® Fëmijët 

  • ulje e oreksit 
  • sforcim i shtuar tek fëmijët e moshës shkollore 
  • rritje e aktivitetit fizik (sporte aktive dhe rekreative) 
  • kushtet e ushqyerjes joadekuate, të çrregullt dhe monotone sidomos në dimër dhe pranverë 

Me përdorimin e shurupit Forvita Kids plotësohen nevojat ditore të organizmit për vitamina dhe plotësohet mungesa e tyre në dietë. 

Përdorimi

Fëmijët nga 1-14 vjeç: 1 lugë çaji (5 ml) në ditë 

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

  • 1 lugë e vogël (5 ml) përmban: 
Përbërja  5 ml *(%) МДВ 1-3 годин *(%) МДВ 4-6 годин *(%) МДВ 7-10 години *(%) МДВ 11-14 години

 

Vitamina A 351μg 88 70 50 44
Vitamina Ц 40 mg 100 89 89 80
Vitamina Д3 2.5 μg 25 25 25 25
Vitamina Б1 0.7 mg 100 78 70 54
Vitamina Б2 0.8 mg 100 73 67 53
Vitamina Б6 0.6 mg 60 55 43 35
Vitamina Б12 0.7 μg 100 70 50 35
Acidi pantotenik 2.1 mg 70 53 42 30
Vitamina Б3 5 mg 56 42 38 29

Paketimi

Forvita® Kids është një suplement ushqimor me shije portokalli që përmban një kombinim të 9 vitaminave dhe ka për qëllim të plotësojë ushqimin dhe të mbështesë rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve, për imunitet më të mirë dhe eshtra të forta dhe dhëmbë të shëndetshëm. 

Përdorimi i shurupit është shumë i lehtë dhe praktik – një herë në ditë, mundësisht në mëngjes pas një vakti. Nëse është e nevojshme, shurupi mund të tretet në ujë ose lëng frutash dhe të konsumohet menjëherë. 

Forvita® Fëmijët 

  • ulje e oreksit 
  • sforcim i shtuar tek fëmijët e moshës shkollore 
  • rritje e aktivitetit fizik (sporte aktive dhe rekreative) 
  • kushtet e ushqyerjes joadekuate, të çrregullt dhe monotone sidomos në dimër dhe pranverë 

Me përdorimin e shurupit Forvita Kids plotësohen nevojat ditore të organizmit për vitamina dhe plotësohet mungesa e tyre në dietë. 

Produkte të tjera