Cannabo EXCLUSIVE day (krem dite) ®


Packaging:

50 ml krem

Way of issuing:

Product code:


Cannabo EXCLUSIVE day (krem dite) 


Type:

50 ml krem

Condition:

Code:


Informacion i përgjithshëm

Lëkura e fytyrës është drejtpërdrejt e ekspozuar ndaj ndikimit të dëmshëm të mjedisit të jashtëm. Ekspozimi ndaj rrezeve UV, ajrit të ndotur dhe faktorëve të tjerë stresues gjatë ditës çon në krijimin e radikaleve të lira që përshpejtojnë procesin e plakjes së lëkurës dhe çojnë në shfaqjen e rrudhave, zvogëlimin e tonit të lëkurës dhe ndryshimin e strukturës. CANNABO EXCLUSIVE day është një formulim inovativ që kombinon në përmasa perfekte kanabidiol (CBD) me ar 24 karatësh, me kolagjen, acid hialuronik, vitaminë E dhe panthenol. Kremi dite CANNABO EXCLUSIVE nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. Formulimi inovativ CANNABO EXCLUSIVE day me përbërjen e tij të pasur të lëndëve ushqyese është i destinuar për trajtim intensiv, rigjenerim dhe përtëritje efektive të lëkurës. Kanabidioli (CBD) në CANNABO EXCLUSIVE day është një ekstrakt natyral i marrë nga nxjerrja superkritike e CO2 nga bima e kërpit (kanabis). CBD lidhet me receptorët e duhur të sistemit endokannabinoid në shtresën sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), duke arritur një efekt anti-inflamator dhe qetësues. CBD ka veti antioksiduese, neutralizon radikalet e lira dhe në këtë mënyrë rrit rezistencën e lëkurës, zvogëlon humbjen e lagështisë dhe plakjen e parakohshme të lëkurës. Ari 24 karat i përfshirë në formulimin inovativ përmirëson qarkullimin e gjakut në lëkurë, stimulon metabolizmin e qelizave, stimulon rigjenerimin e qelizave, ndihmon në krijimin e kolagjenit dhe elastinës, në zbardhjen dhe hidratimin e lëkurës, me çka lëkura rigjallërohet, hidratohet dhe fiton një strukturë të lëmuar dhe me shkëlqim. Përveç kësaj, ari 24 karatësh mund të ketë një efekt anti-inflamator dhe qetësues. Kolagjeni vepron kundër shenjave të plakjes duke zbutur rrudhat dhe linjat e holla, duke ripërcaktuar konturet dhe duke siguruar një ton më të barabartë të lëkurës. Acidi hialuronik ruan hidratimin e lëkurës, i mbush dukshëm rrudhat dhe parandalon formimin e të rejave, lëkura është e fortë dhe e lëmuar në prekje dhe duket e freskët dhe rrezatuese. Vitamina E, mbron lipidet epidermale, si dhe fibrat e kolagjenit dhe elastinës të lëkurës nga ndikimi i dëmshëm i mjedisit. Panthenoli ka një efekt hidratues dhe qetësues, zvogëlon skuqjen dhe ka një efekt anti-inflamator. Formulimi inovativ CANNABO EXCLUSIVE day me efektin antioksidues dhe anti-inflamator të CBD dhe arit 24 karat mbron dhe detoksifikon lëkurën e fytyrës, ruan lagështinë e saj, zbut rrudhat dhe shtrëngon konturet e fytyrës. Përveç kësaj, kolagjeni, acidi hialuronik, vitamina E dhe pantenoli rrisin efektin e kremit, duke nxitur rigjenerimin e epidermës, hidratimin intensiv dhe korrigjimin e defekteve të lëkurës gjatë gjithë ditës, duke arritur kështu një pamje rinore. 

Përdorimi

Kremi dite CANNABO EXCLUSIVE mbron lëkuren nga efektet negative të ndikimeve atmosferike, mundëson detoksifikim dhe hidratim më të mirë, lëmon dhe zbut lëkuren, redukton rrudhat dhe parregullsitë, duke ruajtur hidratimin gjate gjithë ditës. Me aplikimin e rregullt të ditës CANNABO EXCLUSIVE, lëkura bëhet me shkëlqim dhe rrezatuese. Para përdorimit, lëkura duhet të pastrohet. Duke masazhuar aplikoni një sasi të vogël të kremit në lëkurën e fytyrës. Përdoreni kremin në mëngjes dhe gjatë ditës, sipas nevojave tuaja. Gjatë përdorimit, kontakti me sytë duhet të shmanget. CANNABO EXCLUSIVE day kremi është i dedikuar vetëm për përdorim të jashtëm. 

E rëndësishme përpara përdorimit

CANNABO EXCLUSIVE day kremi nuk duhet të përdoret në rast të mbindjeshmërisë ndaj ndonjërit prej përbërësve të kremit. 

Përbërja

CBD natyrale ka veti antioksidante, neutralizon radikalet e lira dhe parandalon plakjen e parakohshme te lëkurës. Përveç kësaj, ka një efekt anti-inflamator dhe qetësues, i cili redukton skuqjen, acarimin dhe dëmtimin e qelizave. 

Ari 24 karat përmirëson qarkullimin në lëkurë, stimulon rigjenerimin e qelizave dhe krijimin e kolagjenit dhe elastinës. 

Kolagjeni vepron kundër shenjave të plakjes, zbut rrudhat, linjat e holla dhe ripërcakton konturet e fytyrës. 

Acidi hialuronik ruan lagështinë e lëkurës, mbush rrudhat dhe parandalon krijimin e të rejave. 

Vitamina E mbron lipidet epidermale, fibrat e kolagjenit dhe elastinës nga efektet e dëmshme të mjedisit. 

Panthenol ka një efekt hidratues dhe qetësues, zvogëlon skuqjen dhe irritimet. 

Paketimi

Një kuti me një kavanoz qelqi me kapak që përmban 50 ml krem.

Lëkura e fytyrës është drejtpërdrejt e ekspozuar ndaj ndikimit të dëmshëm të mjedisit të jashtëm. Ekspozimi ndaj rrezeve UV, ajrit të ndotur dhe faktorëve të tjerë stresues gjatë ditës çon në krijimin e radikaleve të lira që përshpejtojnë procesin e plakjes së lëkurës dhe çojnë në shfaqjen e rrudhave, zvogëlimin e tonit të lëkurës dhe ndryshimin e strukturës. CANNABO EXCLUSIVE day është një formulim inovativ që kombinon në përmasa perfekte kanabidiol (CBD) me ar 24 karatësh, me kolagjen, acid hialuronik, vitaminë E dhe panthenol. Kremi dite CANNABO EXCLUSIVE nuk përmban THC (9-delta tetrahydrocannabinol), domethënë përmban më pak se 0.2%. Formulimi inovativ CANNABO EXCLUSIVE day me përbërjen e tij të pasur të lëndëve ushqyese është i destinuar për trajtim intensiv, rigjenerim dhe përtëritje efektive të lëkurës. Kanabidioli (CBD) në CANNABO EXCLUSIVE day është një ekstrakt natyral i marrë nga nxjerrja superkritike e CO2 nga bima e kërpit (kanabis). CBD lidhet me receptorët e duhur të sistemit endokannabinoid në shtresën sipërfaqësore të lëkurës (epidermë), duke arritur një efekt anti-inflamator dhe qetësues. CBD ka veti antioksiduese, neutralizon radikalet e lira dhe në këtë mënyrë rrit rezistencën e lëkurës, zvogëlon humbjen e lagështisë dhe plakjen e parakohshme të lëkurës. Ari 24 karat i përfshirë në formulimin inovativ përmirëson qarkullimin e gjakut në lëkurë, stimulon metabolizmin e qelizave, stimulon rigjenerimin e qelizave, ndihmon në krijimin e kolagjenit dhe elastinës, në zbardhjen dhe hidratimin e lëkurës, me çka lëkura rigjallërohet, hidratohet dhe fiton një strukturë të lëmuar dhe me shkëlqim. Përveç kësaj, ari 24 karatësh mund të ketë një efekt anti-inflamator dhe qetësues. Kolagjeni vepron kundër shenjave të plakjes duke zbutur rrudhat dhe linjat e holla, duke ripërcaktuar konturet dhe duke siguruar një ton më të barabartë të lëkurës. Acidi hialuronik ruan hidratimin e lëkurës, i mbush dukshëm rrudhat dhe parandalon formimin e të rejave, lëkura është e fortë dhe e lëmuar në prekje dhe duket e freskët dhe rrezatuese. Vitamina E, mbron lipidet epidermale, si dhe fibrat e kolagjenit dhe elastinës të lëkurës nga ndikimi i dëmshëm i mjedisit. Panthenoli ka një efekt hidratues dhe qetësues, zvogëlon skuqjen dhe ka një efekt anti-inflamator. Formulimi inovativ CANNABO EXCLUSIVE day me efektin antioksidues dhe anti-inflamator të CBD dhe arit 24 karat mbron dhe detoksifikon lëkurën e fytyrës, ruan lagështinë e saj, zbut rrudhat dhe shtrëngon konturet e fytyrës. Përveç kësaj, kolagjeni, acidi hialuronik, vitamina E dhe pantenoli rrisin efektin e kremit, duke nxitur rigjenerimin e epidermës, hidratimin intensiv dhe korrigjimin e defekteve të lëkurës gjatë gjithë ditës, duke arritur kështu një pamje rinore. 

Produkte të tjera