Shurup paracetamol®

Paracetamol

Indikacionet terapeutike   

  • Rritja e temperaturës së trupit gjatë kushteve febrile (infeksione bakteriale dhe virale) ose    pas vaksinimeve 
  • Dhimbje muskujsh ose kyçesh të shkaktuara nga gripi ose ftohja 
  • Dhimbje koke, dhimbje dhëmbi 
  • Dhimbje post-operative dhe post-traumatike 

Packaging:

Shurup 120 mg / 5 ml

Way of issuing:

Lëshohet pa recetë

Product code:

ATC N02BE01


Shurup paracetamol

Paracetamol

Indikacionet terapeutike   

  • Rritja e temperaturës së trupit gjatë kushteve febrile (infeksione bakteriale dhe virale) ose    pas vaksinimeve 
  • Dhimbje muskujsh ose kyçesh të shkaktuara nga gripi ose ftohja 
  • Dhimbje koke, dhimbje dhëmbi 
  • Dhimbje post-operative dhe post-traumatike 

Type:

Shurup 120 mg / 5 ml

Condition:

Lëshohet pa recetë

Code:

ATC N02BE01


Informacion i përgjithshëm

Përdorimi

Mosha  Njësi e dozës (mg) 

përsëritet çdo 6 orë 

Doza për njësi (ml) 

përsëritet çdo 6 orë 

3-12 muaj 60 – 120 mg 2,5 -5 ml (1/2 – 1 lugë çaji)
1-6 vjeç 120 – 240 mg 5 – 10 ml (1-2 lugë çaji
6-12 vjeç 240 – 480 mg 10 – 20 ml (2-4 lugë çaji)

E rëndësishme përpara përdorimit

Përbërja

5 ml shurup përmban 120 mg paracetamol. 

Paketimi

Kuti me shishe qelqi me 100 ml shurup.

Produkte të tjera